nosuchnick5
profili

  • chp'nin cumhurbaşkanı adayı ilker başbuğ olsun

    ilker başbuğ'un ekonomi, siyaset, eğitim, dış politika vs konularda bilgi birikimini, düşüncelerini bilmeden salt atatürkçü, cesur diyerek parlatmak da tam bizim milletimize göre bir tercih. cesaret konusunu da kozmik odaya girilirken, subaylar teker teker alınırken gördük.

  • ingilizce öğretmenlerinin ingilizce bilmemesi

    hesap kitap yapamayan mühendisten, ilaç bilmeyen hekimden, ezbere dava yürüten avukattan, hazır çizim dışında proje çizemeyen mimardan, sokağı yalapşap temizleyen işçiden, ne sorsanız "abi ben onu bir araştırayım" diyen muhasabeciden, düz bir duvar öremeyene ustadan, sorunsuz kablo döşeyemeyen elektrik ustasından, kopyala-yapıştır yapmaktan parmaklarının şekli değişen yazılımcıdan farklı olmayan kişilerdir.

  • iphone'un soğuk havada çalışmaması

    karşımda oturan iphone sahibini "e tabi, cihaz kendisini korumaya alıyor" savunmasını yapmaya itmiş olay. zannedersin, alet atmosfere giriş yapıyor, ya da ne bileyim. mars'a iniş falan yapıyor. kendini korumaya alıyormuş.

  • 12 yıl ingilizce dersi görüp ingilizce konuşamamak

    ingilizce'yi öğrenememizin bir sebebi de türkçe'yi konuşamıyor ve yoğun bir şekilde türkçe okumuyor oluşumuzdur. sebep-sonuç, zıtlık gibi basit anlam ilişkilerini an dilinde kuramayan bir insana ezber dışında bir şey sunsanız da çok fark etmeyecektir. zira beyinler tamamen yanmış, ziyan olmuş durumdadır.

  • biyonik penis boşalınca içinden çıkacak şey

    sizin gibiler olmayacak.