lukrentos2
profili

  • para sıkıntısı olmasa iştigal edilecek meslekler

    çaycılık ulan. boşları al, boşları doldur. arada bir bitki çayı isteyen yöneticiye limonlu bir bitki çayı. gün içerisinde kahve krizine girenlere türk kahvesi. mutfakta çamaşır suyu dolu olan bir bulaşık kabı ve tabii sarı bez... oh mis ne income var ne outcome. girip çıkarken millete kulak kabartarak epey bir birikimde yapmış olursun. mesela aslı'nın yeni sevgilisi ondan çok daha genç birisiymiş... devamı bir sonraki bitki çayı servisinde.

  • her şey bitti derken çıkagelen insan

    sizi seveni bırakmayın, sizi sikene bu kadar el açmayın gençler. öyle güzel insanlar varki onlara yer açın gitsin. tam siz düşecekken sizi tutuyorsa biri vardır bir sebebi. tutun o eli, utanmayın. vicdani rahat olan herkes daha kolay toparlanır. siz o vicdanı beş para etmez, riyakar ve uçkur azmanları yüzüne hayat davanızda size ilham verenlerden olmayın.

    safi kötülükler görmüş biriyim ben. kime el uzattiysam bileğimden kırıp o eli götüme soktu. ama ben vazgeçmedim iyi düşünmekten. şimdi hayat benden daha yaratıcı oldu benim adıma. öyle güzel şeyler verdi ki bana resmen yatağıma yoluma aktım gittim. adalet yerini buldu, o cüppenin hakkını veren o kişiyi giymenin gururunu yaşıyorum.

    ınanın ne yediğim kazıklari, ne yapılanları hatırlayacak ve hatta kim olduklarını dahi düşünecek vaktim yok. zihnim pir-u pak ve yarınlarım aydınlık içinde...

    eğer kendini bir yol ayrımında gördü isen sana tavsiyem en karanlık yola git; o karanlık yol çok klise olacak ama seni aydınlığa boğacak. sadece kalbin ve niyetin temiz kalmalı. siktir et inancı ve tanrıyı. güzel şeyler inançsizlara da geliyor vallahi.

    vicdanı çirkef olmuşları da vicdanı derya olmuşları da gözünden tanıtıyor bu hayat. en güzeli de tersine soluduğun nefesini, doğru yerinden ciğerine üfletiyor bazıları. ışte o size huzur veren, nefes veren ve el verenlere sahip çıkın. zamanla dediğimi kaybedince anlarsınız.

    winter is coming bizim qız bizim oglan... o göte şaplağı yemekten korkma. yeter ki o şaplağı atan olma.