ketum herif6
profili

  • 1 ağustos 2023 disney+ boykotu

    hayatımda bu şirketin yaptığından daha büyük bir aptallık hatırlamıyorum.

    ülkeye giriyorsun, tonla para gömüyorsun, ülkenin yüzüncü yılında yayınlanmak üzere imza iş çekiyorsun. kimse sana yalvarmıyor bunu çek diye, pazara agresif girip netflix'ten pay kapmak için kendin yapıyorsun bunu.

    lan ben işi ilk gördüğüm anda aklımdan geçen ilk şey “vay be helal olsun, ermeni lobisine karşı duran biri oldu sonunda” olmuştu. sizin bu sorunu çözdüğünüz ya da en azından göğüslemeye hazır olduğunuz izlenimini almıştım.

    sonra sanki amerika'daki ermeni lobisi dün varolmuş gibi onları bahane edip kendi çektiğin işi iptal ediyorsun. bir de üzerine türk halkını aptal yerine koyup sanki lütufmuş gibi fox tv'den ve sinemadan yayınlayacağız diyorsun.

    oğlum siz aptal mısınız?

    ben atatürk'ün hayatını yüz tane filmde belgeselde izledim, bana neyin propagandasını yapıyorsun? sen bu işe girdiğinde bizim beklentimiz yüz ülkede yayınlanması, hayatında atatürk'ü duymamış kişilerin bile bu işi izlemesiydi.

    sizin ben yapacağınız işi sikeyim. inşallah rtük lisansınızı iptal eder de siktir olup gidersiniz bu ülkeden. orospu çocukları.

  • tolga çevik

    mevzubahis videoyu henüz izlemedim. kibirli mibirli demişler hakkında. kendisiyle çalışmış biri olarak şunu diyebilirim: birlikte çalıştığı insanlara karşı pozitiftir. dağbaşında çalışırken set çalışanının elinden birkaç kiloluk kum torbasını alacak kadar da yardımseverdir. insanları tek bir olay üzerinden yargılamamak gerekir.

  • avusturyalı göçmen memurunu öldüren pkk'lı

    bu şerefini siktiklerim yüzünden bize avrupada boka bakar gibi bakıyorlar. adam iyi bir şey yaptığında kürt, kötü bir olaya karıştığında türk oluveriyor. her hareketler tahripkar, zarar.

  • birlikte içki içmek istenen roman karakterleri

    (bkz: balık ayhan)

  • istanbul başakşehirspor

    memlekette içi boşaltılan nice şeyden biri de futbol, bu arkadaşlar da içi boşaltılan futbolun cisimleşmiş hali.

    bu sezon ya da başka bir sezon bu takımın şampiyon olduğunu düşünebiliyor musunuz? normalde şampiyonluk kutlaması nasıl olur? haftalar boyu sürer, istiklal'de, bağdat caddesi'nde, beşiktaş çarşı'da, hatta bursa'da, ayrıca ülkenin her köşesinde milyonlarca taraftar aynı renklele kutlama yapar, boğaz köprüsüne bayrak asılır, rakip gidip piçliğine bayrağı keser boğaza atar, öbürü piçliğine başka bir şey yapar, kimi zaman kantarın topuzu kaçar ama bu rekabet tatlı tatlı devam eder. ama bu arkadaşlar şampiyon olursa akp il başkanlıklarından kalkan bindirilmiş kıtalar dışında kimse sevinç gösterisinde bulunmaz. taraftar desen yok, köksüz, taraftarsız, senin benim cebimden verdiğim vergilerle ve üç beş tane yancı müteahhit ve işadamı tarafından beslenen, yarın kapansa kimsenin umurunda olmayacak suni bir takım.

    büyük dediğimiz takımların bir misyonu, felsefesi vardır, fenerbahçe general harrington kupasıyla istiklal harbi sırasında halkın moralini yüksek tutmuştur, galatasaray desen bir lise geleneğinden gelir, "türk olmayan takımları yenmek" gibi bir misyon belirlemiştir, beşiktaş baba hakkı ile seba ile bir duruşa sahiptir. taş gibi bir kuşağın elinde yükselmiştir bu takımlar. aranızdan birisi bana başakşehirsporun ne gibi bir felsefesi olduğunu söyleyebilir mi? dişe diş mücadele verip uefa ya gitmeye hak kazanan, ama kupa maçlarında saçma sapan kadrolarla maça çıkmayı alışkanlık haline getirmiş bir takımın ne gibi bir felsefesi olabilir? bir tane fb, gs ya da bjk teknik direktörü böyle bir şey yapmaya cesaret edebilir
    mi?

    spor kulübü kurmak her türlü belediyenin yapabileceği bir şey, bence yapmalılar da, ama bu iş benim paramla bana rakip olmaya gelince çığırından çıktı. bunu kabul edemiyorum.

    not: ali koç

    edit: #73667787 numaralı entrydeki arkadaş denyo olduğumu söylerken, şiddeti meşrulaştırdığımı söylemiş, ettiği lafı kendisine aynen iade ediyorum. hayatında zorunlu olmadıkça kavgaya karışmamış biri olarak söylüyorum, ettiğim laf holiganizm övgüsü içermiyordu. sadece rekabeti ifade ederken verdiğim bir örnekti.

    siz bu suni takımın taraftar baskısı olmadan oynadığı oyuna methiyeler düzedurun ama anadolu takımlarını yene yene geldikleri uefa kupasında asılmadan elendiklerini görmeyin sakın oldu mu? eğer arkasında bir taraftar baskısı olsaydı buna cesaret edebilirler miydi?

    fb, gs ve bjk, ve hatta diğer anadolu takımları iyiye gidebilir, kötüye de gidebilir, bu takımlara iyi ya da kötü yönetimler gelebilir, ama o takımlar arkalarında yüzbinler, milyonlar ile hep orada olacaklar, başakşehir gibi takımlar ise jenga gibi altındaki tek tuğla çekildiğide bin parça olacağı günü bekleyecek. belki yarın şişirme bir bedelle yabancılara satılacak ve başarılı olacak, ama asla halkın takımı olmayacak...

  • cenk tosun'u everton'a kötüleyen galatasaraylı

    fıkra vardı bir tane,

    cehennemdeki türklerin bulunduğu kazanın başında hiç zebani bulunmamasını soran acemi zebani "türkler için zebani bulundurmamıza gerek yok; içlerinden biri dışarıya çıkmaya kalktığında diğerleri onu hemen aşağıya çekiyor" şeklinde cevap almış.

    o aklıma geldi nedense...