dakura3
profili

  • işyerinde flörtleşen evli insan

    flört ve yavşamak arasındaki farkı idrak edememiş yazarların açtığı başlık. başlığın bahsettiği insanları çok iyi biliyorum, öğretmenler odasına yeni mezun gelen kadın öğretmenlere yavşayan müdürler ya da emekli olması gereken ama olmamış öğretmenler bu kategoriye giriyor, ama bu flört değildir, zaten iki taraf da mutlu olmuyorsa flört olmaz, örnek vermek çok zor çünkü sadece sözcüklerle anlatılmıyor ama gülümseyerek "bugün çok yakışıklı olmuşsun" demek flörttür, göğüslerini süzerek "elbisen de çok güzelmiş" demek yavşamaktır, bunu anlatmaya çalışmamın sebebi ülkemizde flörtün sevgili kategorisinde birşey sanılması, daha çok insan flörtleşirse inanın daha çok insan mutlu olur, abartılmadığı sürece kötü bakılmaması gereken bir eylem bence.

  • 1 ağustos 2018 abd'nin türkiye yaptırımları

    bloomberg'in haberine göre erdoğan ve ona yakın şirketleri yozlaşma yasası kapsamında çeşitli cezalar ve boykotlar bekliyormuş, şu anda hiçbişey yapılmamış sadece bu kişilerin ve şirketlerin listeleri yayınlanmış ve bu bile lirayı 5 'e çıkarmaya yetti. ülke bu adamlara o kadar bağımlı oldu ki bir tehditle ekonomi yerle bir oluyor. venezuela'dan sonra en çok borcunda artış yaşayan ülkeymişiz aynı zamanda, venezuela başkanı geçen çıktı ekonomiyi batırdık hamlelerimiz tutmadı benim hatam dedi ama bizimkilerde tık yok.

  • kılıçdaroğlu şirket kuramamış birisidir

    böyle başlıklarda ilk entrynin altında nasıl hemen 2-3 tane aktroll beliriyor lan? erdoğanı hiç sevmezmiş ama bu lafı doğruymuş. neyse (bkz: yazarı engelle)