zezozoze7
profili

  • luiz gustavo dias

    ayağını siktigim gavatı. senin de seni oynatinin da kazma amk çocuğu. yatacak yerin yok. iki top kesecek diye takımı 10 kişi oynatıyor. el freni yavşak götveren. yapması gereken en basit işi yan pası bile beceremiyor. erken gol yemememiz, geriye düşmememiz gereken maçta aptal pasıyla hepsini becerdi. bu gece seni siktir etmeyenin de hala seni oynatanin da futb bilgisini skeyim. alagavat, pezevenk, kıvır saçlarını sktigim. sabaha kadar küfür etsem icim soğumaz.

  • 28 ocak 2021 khimki fenerbahçe beko maçı

    melih mahmutoğlu keşke önce fener'i sonra basketbolu bıraksan. köşede boş üçlüğü bulup paşam fake atıp dripling üstü sayıya gidiyor. lan tüm takım sana pozisyonu bulmak için uğraşıyor. oyuna alınma amacın o düdük makarnası.
    bi adam ancak bu kadar safi zarar olabilir.

    editoglu : bak yine köşeden bomboş üçlüğü kaçırdı. maç boyu sana burdan sövecem. avengers'taki rakun senden daha etkili kaptanlık yapar düdük melih.

    pierredition : piere güzel kardeşim, seni doğuran anadan, çocukken sana "aha bu basket topudur" diyen adamdan, elinden tutup seni bu takıma getirenden allah bin defa razı olsun. ne tatlı adamsın ya.
    o terinin son damlasına kadar savaşıyorsun ya helal olsun sana. o duruşunla, saç stilinle, sempatik yüzünle sanki 90'ların bağrından kopup gelmişsin. hoşgelmişsin, iyi ki gelmişsin deli oğlan.

    editception: bazı arkadaşlar galibiyetin gazıyla bu takımın obradovic takımından daha dominant olduğunu söylemiş de bunu galibiyetin heyecanına veriyorum. ya da fenerbahçe basketbol takımını geçen sene izlemeye başladılar. şu anda oynanan basketbol büyük keyif veriyor ama kıyas ederken de uçmayın amk. o takım obra'nın son senesine kadar etten tırnağa dominasyonun sözlük karşılığıydı.
    playofflarda real madridleri, panathinaikosları süpürme mi dersin, normal sezon maçlarını 3-5 mağlubiyet aralığında bitirmek mi dersin, yaptığı öldürücü savunmayla rakiplerini uzunca bir süre yaşatmış olduğu öğrenilmiş çaresizlik mi dersin, 20-30 sayı geride olmasına rağmen rakibin her an titreyip "acaba burdan da geri dönebilir mi" korkusu mu dersin, eurolig'in bütün büyüklerine bu dominasyonunu kabul ettirme mi dersin vs vs. daha sayamayacağım kadar çok duyguyu bizlere yaşatmış takımdır obradovic'in fenerbahçe'si. şu anda henüz oyunu olgunlaşma aşamasında olan bir fenerbahçe var. çok değil 9 hafta önce bu takımın maçını izlerken tv'yi kırabilirdin. bu takım çok acaip final oynayıp kupayı da alabilir ama playofflarda havlu da atabilir. umarız kokoskov da sürdürülebilir bir başarı ve istikrar yakalar.

  • roberto carlos didier drogba mesut özil

    ben sadece yukarıdaki malın birinin üçünün de guti'nin boku etmeyeceğini söylediği ahmak entryi çürütmek için geldim. a be salağım guti'nin kazandığı kupaların hepsi carlos'ta da var. carlos real'de 250 tane maça 11 çıkmışsa guti on defa filan ilk 11 çıkmıştır heralde. artı dünya kupası sahibi. sol bek olarak real madrid'te orta saha, forvet arkası ve kanat forvet oynayan guti'den fazla asist yapmış nerdeyse aynı sayıda gol atmış. şunu açıklamaktan bile hicap duyuyorum ama sen şu bok entry girmekten hiç utanmıyorsun dangalak.

  • 8 şubat 2019 kayserispor fenerbahçe maçı

    bu amk nöştayderi nasıl bi illet lan. tam diyoruz bu maçta kurtulduk yırtık dondan fırlar gibi yine çıkıyor. sadık geldi dedik artık bu maçta kurtuluruz, skirtel reyiz cezalı duruma düştü. serdar geldi tam bu sefer kesin 18' e giremez dedik serdar'ın maç eksiği vardı diğer taraftan sadık sakatlandı. artık yeter kayseri maçında kurtuluruz heralde dedik bu sefer de cezası bitmesine rağmen çikirtel reyiz cırcır olduğu için yine 11'de. bölüm sonu canavarı gibi amk çocuğu. pezevenk ya kesin sabah reyizin yemeğine müsül attı bu matruşka. korkuyorum yarın öbür gün bütün stoperler dönünce bu sefer sırayla ön liberoların başına bi hal gelecek. son durak mısın gavat.

  • ersun yanal

    of of yemin ederim kafayı yiyeceğim hakkında cahilce yazılan şeyleri gördükçe. ersun yanal kimmiş, ne başarıları varmış? yaşınız yetmiyor olabilir, ergen olabilirsiniz ama internet diye bir mecra var hiç yoktan açarsın bakarsın ersun yanal kimmiş ne başarıları varmış. evvela ersun yanal'ın başarısı elindeki kısıtlı kadro ve malzemeyle müthiş başarılar elde etmiş olmasıdır. açıp bakmaktan acizsin ben kısaca burda bahsedeyim hocanın başarılarından;
    önce 2000-2001 sezonunda ankaragücü'yle süper lig'de 6., sonraki sezonda 4. oldu.
    daha sonra gençlerbirliği'nin başına geçip kulübün efsane başarılar yakaladığı dönemi yaşattı. 2 sene üst üste gençlerbirliği'yle türkiye kupası finaline çıktı. gençlerle ilk sezonunda 3. olurken ikinci sezonunda 10. oldu.
    yine gençlerbirliği'yle katıldığı uefa kupasında 4.tur (çeyrek final maçları) sevincini yaşattı ve o sene kupanın şampiyonu valencia'ya elendi. ankara'da oynanan maçta 1-0'lık sonuçla o sene valencia'ya kupada tek mağlubiyetini yaşattı. o çok eleştirildiği milli takım kariyeri bile gayet parlaktı. nisan 2004-haziran 2005 döneminde hocanın yönetiminde milli takım çıktığı 15 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik alırken, 3 kez yenildi. milli takım bu maçlarda 29 gol attı 14 gol yedi. açın milli takımın dedeyle son 10-15 maçına bakın o dönemi kıyaslayın.

    ankaragücü ya da gençlerbirliği onun döneminde yakaladığı başarı ve sıralamaları ondan sonra bir daha yaşamış mı açın bakın bakalım. hocadan sonra ankaragücü bir daha ilk 4'ü göremedi. zaten 2011-2012 sezonunda alt lige düştü ve bildiğiniz üzere bu sezon süper lige dönüş yaptı.
    gençlerbirliği bir daha avrupa yüzü göremedi. yine daha sonra iki sezon eskişehirspor'da görev yaptı ve ligi 8. sıralarda bitirdi. yine türkiye kupasında yarı finaller oynattı. eskisehir'in sonraki halini biliyorsunuz.

    gelelim fenerbahçe kariyerine. ilk defa hocanın eline iyi bir kadro ve büyük bir kulübün hocalığı verildiğinde maharetini gösterdi. o tek sezonda fenerbahçe tarihinin en unutulmaz ve en erken şampiyonluklarından birini yaşattı. sadece kazandığı şampiyonlukla değil oynattığı futbolla da taraftarın gönlünde taht kurdu. o sezon oynan baskıcı, ezici ve hücum futbol bu taraftarın hala gönlünü yakıyor. sanıyorum-yaşım itibariyle konuşuyorum-fenerbahçe'nin son 20 yılında belki de yaşadığı en güzel sezon o yılki kazanılan şampiyonlukla oynanan futboldu tabi ki buraya zico'yla yaşanan sezona ayrı bir parantez açıp bırakıyoruz. o sezondan sonra da fenerbahçe'nin bir ruh hastasının kişisel egoları sebebiyle nasıl vitor'larla advocaat'larla tepetaklak olduğunu, borç batağı ve başarısızlıklara gömüldüğünü biliyorsunuzdur.

    ersun hoca başarısızlıklar yaşamadı mı? elbette her hoca gibi her başarılı teknik direktör gibi onun da başarısız olduğu sezonlar oldu. bilhassa trabzonspor'la beraber. peki fatih terim, şenol güneş, mustafa denizli, jose mourinho, pep guardiola, jurgen klopp hiç başarısız olmadı mı? hiç kötü sezon yaşamadılar mı? onun en büyük şansızlığı en sevdiği kulübün teknik direktörüyken kulübün başında bir hastanın olmasıydı.
    hasılı diego simeone'nin a.madrid ile nasıl bir uyumu var ise, fatih terim'in galatasaray ile nasıl bir uyumu var ise o uyum ve aşk aynı şekilde ersun yanal ve fenerbahçe arasında vardır. aşıklar kavuşturulmalıdır. kim ki aşıkların kavuşmasına mani olur onlar da asla huzura eremezler.

    edit:imla

  • cengiz ünder

    harbiden bokunun bokunu çıkardınız. ayıp yahu. ne yazarlık bu ne de ekşi sözlük. acaba ne olmuş güzel bi gol mu atmış, hoş bi asist mi yapmış, bi açıklaması mı var ya da üst düzey bi teknik direktör cengiz'e methiyede mi bulunmuş diye merakla başlığına giriyoruz bi bakıyoruz arsız kitle başlamış yine yuruyeduran sucuk, koşan mucuk, sıçan gocuk... yüz bin kere tekrarlanmiş şeyler, aptal saptal espri olduğunu düşündükleri entryler. arkadaşlar gerçekten komik değil üstüne üstlük küfür yiyosunuz. ne diyeyim ağzınızın orta yerine sıçsın o çocuk.

  • 16 aralık 2017 manchester city tottenham maçı

    delle ali denen bir tane orospu çocuğunun da oynadığı maç. de bruyne'nin bileğine öyle bi basti ki en verimli olduğu dönemde adamın futbol hayatını bitirecekti. ekran başında benim içim gitti. tipini tribini siktigim ergeni. bi de boyle cibiliyetsiz herifleri bi bok başarı elde etmeden yıldız ilan ediyolar ya uyuz oluyorum. al üçüncüyü de soktular bu da sana girsin yavsak göt. cok sinirlendim yahu.