hanz le5
profili

  • uyuşturucu ile mücadele çatır çutur devam ediyor

    ilerleyen surecte yeni bilgilendirici tweetlerde "uyusturucuyla mucadelede torbacilarin anasini siktik", "guven timlerimiz sayesinde kapkaccilarin gotunden kan aldik", "terorle mucadelede 312 teroristi siha'larla analarinin amina gonderdik" gibi mesajlar bekliyorum..

    tanim : bir ss tweeti..

  • 13 mayıs 2020 çocuk parklarındaki yoğunluk

    bundan 2-3 ay evvel hadiseler avrupada filan yayilmaya basladiginda "boku yedik" diye korku icinde herkesi uyariyordum..

    13 marttan beri bilfiil evdeyim, 4 yasindaki kizim da evde haliyle, allahtan bahcemiz var idare ediyoruz ve yasadigimiz yer kirsal oldugu* icin kimseyle iletisim kurmak zorunda kalmadan ormanda kosturup yuruyus yapabiliyoruz.. buna ragmen cocuk bunaldi.. 2 gun once okullari acildi, cilginlar gibi eglenerek gitti okula..

    hanimla biz desen ayni sekilde bunaldik..

    bir de isin tabi biz ne kadar dikkat edersek edelim, mecburiyeti olmadigi halde hicbir seyi zerre umursamayan sigir kitle boyutu var.. durum da boyle olunca ne yazik ki artik bende "sikerler kamil" modu aktive edildi..

    cocugu olup "yahu 2 ay daha gitmeyiversin cocuk parka" diyeni saygiyla karsiliyorum, ama cocuk sahibi olmadan o cumleyi kuran eline aglayan bebek versen "biseyi mi bozuk bunun yok mu dugmesi filan kapatik acsak" diyecek kadar cocuktan anlamayan empati yoksunlarina kafam girsin*

    edit : su surecte kizimi hic parka goturmedik, kisa vadede de goturme gibi bi planimiz yok bunu da belirteyim..

  • 1 günlüğüne beraber takılmak istenilen ünlü

    bol bol romantik sigircik gormemizi saglayan unluler butunu.. neymis pasam raki icecekmis, o anlatacakmis, o dinleyecekmis, o aglicakmis, o ona kavun yediricekmis, siirler okuyacaklarmis filan..

    sonra da bu kekolar cikar turk dizileri cok sikici cok banel filan der.. olm turk dizileri sizin gibi butun bolum boyunca romantizm zehirlenmesi yasayan aforizma sicmak icin kivranan kekolarla dolu..

  • sütaş kaşar peynirde ortaya çıkan etiket skandalı

    gidayla ilgili sorunlar gidadedektifine,

    fakir fukara ihtiyac sahipleri ilac bekleyenler haluk levente

    faili mechuller, kayiplar muge anliya

    adalet trend topice emanet..

    ulkeye bak amk..

  • kılıçdaroğlu'nun bira içerken çekilmiş fotoğrafı

    normal şartlarda devletimin başında benim değer yargılarıma uzak bir yöneticinin bulunmasını istemem, bundan memnuniyet duymam, dolayısıyla kendi değer yargılarım üzerinden yürürsem bira/viski/rakı vb içen bir kişinin devletin başında beni temsil etmesini istemem.

    ancak ve ancak son derece kalitesiz bir fotoşopla herifin eline bira sıkıştırıp kafasına efes pilsen'li şapka takarsanız bunun adı adiliktir, bunun adı yavşaklıktır, bunun adı ucuzluktur.

    kılıçdaroğlu'nu devletin başında görmek istemiyorum, hatta ve hatta siyaset sahnesinde görmek istemiyorum diyen "ahlaklı" adamın öne sürebileceği yüzlerce argümanı olabilir. ama iftira ile iş yapan adamın ahlakı yoktur, iftira ile fotoşop ile bir adama tepki toplatmaya çalışan, ya da birilerinin hazırladığı bu tarz içeriklere sorgusuz sualsiz atlayıp bunu da sağa sola yayan kişinin kişiliği karakteri de benim değer yargılarımla uyuşmuyor.

    ve ikisi arasında tercih noktasında kalırsam son derece müslüman bir kişi olarak utanarak söylüyorum ki müslümanım deyip çalan, çırpan, hak yiyen, rüşvet alan, yalan söyleyen adamdansa, müslüman değilim deyip bira içen, domuz eti yiyen ama yalan söylemeyen, hak yemeyen, rüşvet almayan adamı tercih ederim.

    onun içtiği içki, yediği domuz, yaptığı zina toplum içerisinde bir birey olarak beni etkilemez ama onun söylediği yalan, verdiği/aldığı rüşvet, yediği hak beni çok ciddi şekilde etkiler, etkiliyor da.

    her ne kadar "kusura bakma panpa, oyum kemal'e" demeyecek olsam da bu tarz yavşaklıklara destek verecek kadar karaktersiz ve yavşak da değilim.