insanri4
profili

  • muharrem ince'ye oy verenlerin zeka seviyesi

    bize oy vermeyen teröristtir vol 2
    analarına da küfür edin de gerçek yüzünüz ortaya çıksın
    bu zihniyet akp yi mumla aratır yeminle

  • 27 mayıs 2022 tck değişiklikleri

    çok şaşırdığım eklemeler. suçu kadına karşı işlersen 5 yıl, erkeğe karşı işlersen 3 yıl. bilenler beni aydınlatsınlar lütfen. bu ayrımcılık değil mi? anayasa bize her vatandaş eşit haklara sahip diyerek korumuyor mu? bu cinsiyet ayrımcılığı değil mi? kadınlar bizimle eşit mi olmak istiyor yoksa bizden üstün bir ırk olarak muamele görmek istiyor? doğuştan gelen ve seçme şansın olmayan bir durum için bu fark cinsiyet faşistliği değil mi?

    aydınlanmak istiyorum

  • 2018 ekonomik krizi

    sadece okuduğum başlıktı ama yazma gereği duydum.

    sayın dallama kardeşim. o bahsettiğin 2000 krizinde ben askerdim. babam tek başına çalışıyordu. sigara ve çarşı paramla asker olan beni, okula giden kardeşimi ve ev hanımı olan eşini bakabiliyordu. sıradan bir fabrika işçisiydi. tek başına 4 kişilik aile bakıyordu adam. kredi kartı, kredisi vs yoktu. çalışıyor, canlı parayla alışveriş yapıyor ve geçindiriyordu.

    şimdi sene 2018. delikanlıysan, adamsan bir fabrika işçisinin maaşıyla 4 kişilik bir aile geçindirmeyi hesapla. hesapla ki utanalım. hesapla ki yer yarılsın içine girelim. hesapla ki özür dileyelim. hesaplayamazsan kusura bakma da senin 2000 li yıllarını sikeyim. hafızana sokayım.

    2000 li yıllarda (99 da) memleketin yarısı depremde yıkılmıştı. çok sağlam bir bahaneydi. şimdi ne bahane var?

    kriz uzun zamandır vardı. her geçen sene hayat daha da zorlaşmakta. artık her evde iki üç kişi çalışmak zorunda.

  • bitcoin

    normalde kazamazsınız çok maliyetli. o zaman gelin benim referanslı scam linkime tıklayın. 0.1 dolar karşılığı 1.000 kişi anama sövsün diye yırtınan adamlarının doluştuğu başlık.

    gidin youtube kanalı açın arkadaşlar. salaklığa daha çok para veriyor. aileye yenecek küfürün de bir maliyeti olmalı. 0.1 dolar karşılığında olmaz zarar ediyorsunuz.