abisakagibi2
profili

  • iç talep yavaşlayacak dış pazar arayışına girin

    çok güzel haber.

    beklenti enflasyonu adı altında al-sat ile para kazanan şark kurnazlarına, 100gr döneri 300 liraya satan özel sos esnafa, edirne sınırını geçince hiçbir rekabetçiliği kalmayan rüşvetçi şirketlere, 3-5 lira fazlaya verebilmek için kiracısını çıkartan ev sahibi dayıya, bu yaz da tatile gidebilmek için kredi kartlarına fısıldayanlara dert olacaktır.

  • akp'ye oy verme gerekçeleri

    "zaten hali hazırda agnostik olan şahsımın ve çevremdeki ateist arkadaşlarımın da da akp dışında oy vermemesi açıklanamazdı." güzel kolpa.

    10 kasım'dan beri kastığınız atatürk pr'ı yetmemiş olacak ki şimdi de gayri-müslim pr'ı başlamış. şunu anlayın artık, bebek katili, malum terör örgütü destekçisi birisinin mhp'ye oy vermesi ne kadar absürt ise; ateist birisinin akp'ye oy vermesi o kadar absürttür.

    bak bak bak bi de kaymak tabakaymış. o yüzden akp diplomasız kesimden %63, ilkokul mezunlarının %51 oy alırken; aynı oran üniversite-yüksek eğitim de %26'ya düşüyor. üniversite eğitimi alan-almış birisi, eğer çıkarı yoksa ya da ağır şakirt değilse, akp gibi bir partiye oy vermez.