tscy3
profili

  • atatürkçülerin amerika ile işbirliği yapması

    recep tayyip erdoğan: "on yedi üniversite kurmak için geldiler hepsini onadım. okullar için yer istediler verdik. uluslararası camiada davet ettiler devlet başkanlarına bunları biz refere ettik. olimpiyat dediler her türlü desteği verdik. ne nankörlük bu. ne istediniz de alamadınız."

    recep tayip erdoğan: "sırtınızı devlete dayamadan bugünlere ulaştınız, helal para ile bugünlere geldiniz! sizler arkanıza çeteleri alarak değil mafyayı alarak değil hukuk dışı örgütlenmeleri alarak değil, arkanıza milleti alarak bugünlere ulaştınız".

    hüseyin çelik: "cemaat devleti ele geçirmiş, devlete sızmış. bunlar kargaları bile güldürür"

    bekir bozdağ: "fetullah gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir... değerli, bilge bir insandır. her şeyi açık. devletin denetimi gözetimi altında açık."

    binali yıldırım: "o gün hoca efendiye sahip çıkmasaydınız, evlerinizi gönüllerinizi açmasaydınız bu güzellikler yaşanmayacaktı. hizmet erlerine buradan selam gönderiyoruz."

    erkan tan: "sayın fetullah gülen yüreğimiz buruk. siz olmadan burada eğlenemiyoruz. yeterince coşamıyoruz. dönün artık. özledik."
    kaynak

    ve daha nice açıklamalar kaynak

  • uefa'nın açıkladığı 21. yüzyılın en iyi kadrosu

    21. yüzyılın bitmesine 83 yıl varken hangi kafayla kadro açıklamışlar hayret.

  • ateistlerin en büyük mantık hatası

    yani adam diyo ki, fizik yasalarınca bir asa yılan olamaz, deniz ikiye ayrılamaz ama "tanrı var ve oldu işte mucize" diğer taraftan da diyo ki fizik yasalarınca bilmem kaç da bir oran var nasıl mümkün oluyo?" mucize oldu işte ve tanrı var"

    ve bu adam felsefe falan bildiğini sanıyor. hey yavrum hey...