nurani2
profili

  • bill gates'in güneşi karartma projesi

    şu tarz başlıklar, sözlükte ne kadar ahmak insan var; o kadar güzel ve net bir şekilde gösteriyor ki.
    bu adamın müridlerinin akp'nin müridlerinden hiçbir farkı yok. itiraz da edemiyorlar konuyu algılayamadıkları için, şakaya vurup geçiyorlar akıllarınca.

    adam, covid yalanının bile yıllar öncesinden servisini, yine böyle öngörü/plan proje adı altında sunumlarla yapmıştı da kimse umursamamıştı.
    son sunumu da gala havasında geçen bu halka açık oturumda, bill gates'siz yapmışlardı (tarih: 29 ekim 2019)

    açık açık oynanacak tiyatroyu milletin gözlerinin içine bakarak, "çin'de bir yerlerde bir kuş gribi salgının çıkabileceiğini düşünmek çok da çılgınca değil" şeklinde paylaşıyorlar. tabii bunlar piyon; rolleri var. küresel mekanizmanın kodamanları, bunlardan istiyor ve bunlar da oynuyor. buna bill gates de dahil, elon musk ve benzerleri de.

    bu şeytanın sözcüleri ve o sözcülerin piyonlarından olan gates, hiçbir şey değil. onun misyonu sadece bu sapık yapıya hizmet etmek.

    materyalist anlayışı insanlara benimsettiler. çünkü doğaya ve daha başka alanlara yapacakları müdahaleler için kimse itiraz etmemeli.
    ediyor musun? etmiyorsun. edemezsin. çünkü bu sapıklar, zihnine bunu böyle ektiler; "her şey tesadüfen oluşmuştur ve kusurludur. bizler de bu tip projelerle insanlığı kurtarıyoruz" gibi yalanlarla seni oyalıyorlar. yani aslında kendilerini kurtarıyorlar; yani kurtardıklarını sanıyorlar. dünyada senin acı çekmen, üreyememen, sefil bir hayat sürmen için bütün bu yaptıkları.
    halbuki kainat kusursuzdur. insan da öyle. insana düşen, doğaya müdahale etmek değil, onunla uyumlu bir hayat sürmeye çalışmaktır. ne hikmetse buna en ufak bir teşvik yok bu sapıklar tarafından. neden acaba?

    küresel mekanizmayı tanımalısın. onun süslü sözlerine/piyonlarına kanmamalısın. onların yaptıkları insanlık için değil, insanlığın sonunu getirmek için. evet, yanlış duymadın. insanlardan soyutlanmış, sadece seçilmiş kişilerin (yani sadece kendilerinin) yaşayabileceği bir yer haline getirmek için.
    halbuki hepsi şeytanın uşağı. o da bunları böyle aldatıyor.

    marjinal gelmedi mi anlattıklarım?

    modern çatısı altında yaşamayı ve kendinizi marjinal sanmayı bırakmanın zamanı geldi ve geçiyor. dünya size gösterildiği gibi bir yer değil.
    gözün açıldığında insanlığına dair hiçbir şey kalmayacak. (tekrar ediyorum) çünkü bu adamlar sapık, ilim sahibi sapıklar. öyle sapık deyince aklına mevcut model gelmesin. bu, hayal edemeyeceğin türden bir tür; organize ve her yerde. her oluşum, bunların kontrolünde.

    bunlarla ilgili daha çok şey yazılır.

    ona göre.
    güneşi karartma, yok ışınlarını kesmeye çalışma gibi sapıkça söylemleri, yememeli. küresel ısınma yalanını da yememeli yoksa o gözlüklü şişman karakteri gibi ilk gidenlerden olursun.

  • ekşi itiraf

    kışı çok seviyorum. kimsenin tatil yapamaması, herkesin en fazla çıkıp bir yerlerde oturabilmesi acayip hoşuma gidiyor; herkes eşitleniyor, bayılıyorum bu duruma. diğer türlü kıskanıyorum.

    soğuk hava demek birlik ve beraberlik demek. ufak tefek şeylerle de mutlu olabileceğini anlamak demek; sıcacık bir mekan, soğuktan donmuş eller, kahve..