jincha6
profili

  • aleyna tilki'nin rahatsız edici pozu

    başlığı açan suser gayet anlaşılır bir türkçe ile derdinin çıplaklık değil, çocuk odasında böyle bir poz vermesi ve daha önceki vukuatlarıyla da beraber pedofili özendirici bir poz olduğu için tepki gösterdiğini biraz sert biçimde de olsa açıklamış. ama hala okuduğunu anlayamayan ya da okumayan andavallar toplanıp çıplaklıkla ilgili bir eleştiri varmış gibi köydeki eşeklere varana dek giydirmişler.

    beni de rahatsız etmiş pozdur. bu kız büyüdüyse genç odasında versin artık bu pozları. reşit değilkenki tarzı da çok rahatsız ediciydi. bir klibinde de oyuncakların arasında sanırım dildo vardı. komploculardan nefret eden biri olarak katılıyorum bu konuda, bariz bir şekilde tekrar eden bir durum var burada. pedofillere yönelik yapıyor değil, bilinçaltına oynuyor. bunu beğenene pedofili demek de çok ağır ve saçma, ama bunu masum bulmak da çok naif ve aptalca. rahatsız olan olur, sonuna kadar hakkıdır.

  • türkiye bir mühendisini daha kaybetti

    kariyerin için bir karar almışsın, güle güle git. ama yok türkiye mühendis kaybetti deyip italya’m yazıp bayrak kalp koymalar falan, sen gerçekten sg. son zamanlar baydı bu muhabbet. kendim de altı yıl önce henüz beş altı yıllık mühendisken kariyerimin tıkanacağını hissettiğim için benzer bir karar alıp hollanda’ya yerleşmiş biri olarak bu aptal muhabbetleri sevmiyorum. ülkenin durumu eyvallah malum, ama ruhunu dünden satmaya razı yurt dışına çıkınca türk olduğunu bile saklayan ya da utanan eziklerden iğreniyorum. akp gelip geçici, ama türklük baki. kişi karakterini gösterir ancak bu şekilde.

  • 1 eylül 2020 meis adası son görüntüleri

    dünya lideri sağolsun avrupa’nın askıntı olarak gördüğü ve içten içe nefret ettiği silik yunanistan bile geldi, tüm anlaşmaları hiçe sayarak meis adasına asker çıkardı. neymiş dogfight’ta kitlemişiz de çakayım mı demiş pilot, vay amk! herifler g3’le sıksa sahilde yüzenleri vurabilecek mesafeye gelmiş, ama bu akp ve şakşakçıları hala sanıyor ki biz dünyaya meydan okuyoruz! hayır olum hayır, adamlar artık seçenek bırakmadı! bu herifler ne zamandır doğu akdeniz’de arama sondaj vs yapıyor zaten. biz artık seçenek kalmadığı için, herifler bizi bildiğin ablukaya kalıp bu kadar büyük bir coğrafya’da filistin’e çevirdiği için mecburen artık dikleniyorlar.

    yüzlerce adaya herifler gelip yerleşirken neredeydiniz? bu adaları silahlandırırken neredeydiniz? adamlar ortaçağ toplarıyla bizim kıyılarımızı dövecek şekilde silahlanmışken, ekonomi koronayı kaldıramazken, tüm dünyada dostumuz bir tane arkamızı dönebileceğimiz ülke kalmamışken, orduya yerleştirdikleri fetöcüler yüzünden tsk bildiğin 10-15 yıl doğru düzgün yetişmiş personelden mahrum kalmışken, hala insanları kutuplaştırırken biz bu savaşı nasıl kazanacağız?

    diyelim ki yine kahramanlık gösterdik, bir çok gencimizi toprağa verdik ve vatanı savunduk, ya sonra? bu kafayla biz nasıl toparlanacağız?

    yunan desen, bizim çomarlardan beter. hala 1453’ün acısını, kurtuluş savaşının acısını sindirememiş, bizden beter tarihiyle yaşayan saçma bir topluluk. ama adamlar öyle böyle ab’de, en fazla haklarından vazgeçerler ve büyüklere yem ederler gazı, petrolü. bundan bize fayda ne? yunan perişan olacak, biz de perişan olacağız. dibimize yerleşecek akbabalar. bu olay buralara gelene kadar neredeydiniz? kartal imam hatiplileri her mevkiye dağıtırken, diplomat bırakmazken düşünemediniz dimi?

    bu akp gidecek ama gerçekten gelecek olana çok acıyorum. çok ciddi bir enkaz devralacak. sadece enkaz değil, yozlaşmış bir toplum, zedelenmiş adalet duygusu, her hücreye kadar işlemiş litakatsizlik, milyonlarca kontrolsüz göçmen ve cesaretlendirilmiş bir yobaz ordusu.

    tanım: içimizi parçalayan görüntülerdir.

  • üniversite bölümlerinin koku olarak karşılıkları

    sırf makine mühendisliği - taşak kokusu yazılsın diye açılmış bir başlık.

  • #1905kuruşlukadam

    sikik bir mevzu bahane edilerek milli takımdan kovulmasaydı, en kötü ihtimalle arda ve çetesini takımdan ayıklamıştı. bence dünya kupasına da götürürdü bizi, çünkü hiç kötü bir noktada bırakmadı milli takımı. bunun üstüne kendi istifa ettiğinde kabul edilmeyip birileri arkasını oyduktan sonra kovulunca da o tazminatı sonuna kadar alır, kimse ağzını açamaz. hocayı galatasaray‘dan koparmak için oyun üstüne oyunlar oynanırken sıkıntı yoktu ama tazminatını isteyince ooow yok öyle bir dünya.

  • rteü öğrencilerinin ürettiği elektrikli otomobil

    bu amk ucube şeyleri ulusal basında nasıl yer alıyor gerçekten anlamıyorum. ford model t’nin ilk prototibi bundan güzeldir kesin. inanılmaz bir cahil özgüveni var ülkede. gerçekten entelektüel, zeki ve başarılı insanlar ve kurumlar özgüvensiz ya da sesini duyuramıyor ama her gün ulusal medyada buluş adı altında başka bir rezillik var. kimi enerjisiz çalışan motor yapıyor, kimi borla yirmi bin km yol yapıyor. bir yandan da gerçekten güzel işler yapan insanlar seslerini duyuramıyor, yatırımcı bulamıyor ve yurt dışına kaçıyor. bugün de bir başkası adına utandık çok şükür.