zencirella5
profili

  • prof'a randevu alıp yeni mezunla karşılaşmak

    profesöre randevu alıp yeni mezuna muayene olan niteliksiz sürünün şikayetleri dolu cimer ve hasta hakları. bu niteliksiz sürü randevu alırken eğitim araştırma hastanesinden randevu aldığının hatta mhrs'de yer alan bilgilendirmedeki hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi olduğunu bu nedenle muayeneyi uzman hekimin ekibiyle ya da ekibinin gerçekleştireceğini bildiren uyarıları bile okumazlar. sonra da çok büyük haksızlığa uğramış gibi yaygara koparmaya başlarlar. komik olan şey ise spesifik olarak haksızlığa uğradıkları hiç bir alanda sesleri çıkmaz.

    ek: adı üstünde eğitim araştırma hastanesi kardeşim. uzman hekim kaç parçaya bölünüp hepinize yetişecek? bana öğrenci bakmasın diyorsan devlet hastanesine git, şehir hastanesine git. oralarda da verilen hizmetin kalitesi özel hastanelerden bin kat iyidir.

  • nizamülmülk'ün kadınlar hakkındaki sözü

    kadının o devirde ne işi vardı!?

  • 3. havalimanına uçak inememesinin sorumlusu

    sorumlusu papua yeni gine’nin tarım ve orman bakanıdır.

    edit: başlık sahibi neden kaçtı ki? ss alan varsa paylaşsın.

    edit 2: entry’i twitter’dan kopyalayıp yapıştırdığı için silmiş.

  • iran'ın cesareti nereden geliyor sorunsalı

    herkes sizin gibi ülkesine ezik muamelesi yapmıyor koçum. adamlar o gözünüzde dev görünen amerika'yı bombalıyor şu an. ekonomimizi, rahibi iki gece misafir ettik diye bir günde doları iki katına çıkararak bitiren amerika'yı.

    edit: büyük ve güçlü olana itaat etme güdüsü ile açılmış bir başlık. iran kim yeaa biz bile amerika'ya bir şey diyemezken iran nasıl olur bu kadar cesaretli olup amerikan üslerini vurur? 1. dünya savaşında yeni türk devleti, itilaf devletlerini tek bir savunma cephesinde yendiğinde, sarıkamış'ta tek mermi atmadan donarak şehit olan 80.000 asker, kaybedilmiş bir sürü cephe ve savaş gücü olarak neredeyse tükenmişken de dünyanın bütün büyük güçleri karşımızdaydı. iran 6 bin yıllık bir medeniyet. senin düşündüğün düşünmemiş olabilirler mi?

  • ingiliz aksanını sevdiren insanlar

    (bkz: benedict cumberbatch)
    (bkz: sherlock)