mahalleninromani2
profili

  • seren serengil

    benim için tam bir guilty pleasure olur kendisi, magazinin krize girdiği şu dakikalarda imdadımıza yetişti sağolsun.
    hafif saf, şımarık, piremses ama art niyetsiz hali bana hep sitcomlarda iş çevirmeye kalkışınca daha büyük bir panikle kendini ele veren abartılı tipleri andırır. severdim yau.
    bacım gülben gibi sinsi ve fırsatçı değilsin, elinde onun bunun kasetleri yok ki önüne geleni tehdit edip zorla köşe yazmazlığı yapasın. sen daha bi seviliyorsun rahad ol da, gözünü seveyim o kadar paraya sosyal olanaklara karşın gidip de şöyle hanzolukta zirve tipleri bulma.
    bu arada yaşar ipek denen hırbonun oğlunu reddededen acıların çocuğu emrah'ın akrabası olduğunu bilmiyordum. ee kaz gelecek yerden karşılılı tavuk esirgemediniz şu halde, emrah'ı yıllarca korudun be bacım. olacak iş mi.
    neyse bak erkek seçimindeki aşırı düşüklüğü avukat seçiminde de sürdürüyrosun anladığım kadarıyla oysa paran var tut magazin avukatlarından birini yaslan arkana. sanıyorum çevrende daha düşük statülü olduğunu düşündüğün insanları seviyorsun çünkü geldiğin çevreye uyum sağlamak az biraz kafa, disiplin filan gerektiriyor ki disiplin sende olmayan şey. tut kezban hatemigillerden bir avukatı bak keyfine, avukatta ucuza kaçma.

  • gülben ergen

    mevlanacılık taslayıp din kitap allah diye dolanıyorsa, trt'de program yapıp yüzbinlerce lira tokatlıyorsa, aşkullah, meşkullah tırtullah zırtapozullah, allah de koy götüne diye sabah kuşağında ev kadınlarını iyice aptallaştırmayı vazife edinmişse ha bir de üstüne ülkenin en güçlü gazetesinde iletişim fakültesi mezunu pırıl pırıl çocuklar sürünürken lise terk karı söyleşi yapıyorsa ne halt yediği beni de herkesi de ilgilendirir. trt vergisinden aldı maaşını. neyse son olarak şunu demek istiyorum:

    naber gülben mevlana nasıl?