unakkum enakkum6
profili

  • aldatılmaktan daha çok acı veren şey

    marriage story’deki meşhur kavga sahnesinde charlie, eşi nicole’e “bana, seni aldatıp başkasıyla yattığım için kızgın değilsin, başkasıyla güldüğüm için kızgınsın” diyordu.
    ve bu gerçekten doğruydu.
    sevdiğiniz insanın başkasıyla daha mutlu olduğunu görmek, aldatılmaktan çok daha acı vericidir.

  • evlilikte seksin bitme sebebi

    her gün aynı tatlı yenir miymişmişmişmişmiş. kazanovaya bak sen ya, sanki evlenmeden önce her gün farklı kadınla takılıyordu.
    bir insanı gerçekten seviyorsanız, o kişiyle ten uyumunuz varsa, hayatınıza heyecan katmayı biliyorsanız ve her gün aynı insanla seks yapmayı her gün aynı yemeği yemekle kıyaslayan bir çomarla evli değilseniz; evlilikte seksin biteceğini düşünmüyorum.

  • otuzluk abilerden genç sözlük kızlarına öğütler

    otuzluk abi mi olur ya. abi dediğin kırk yaş ve üzeridir. o da çirkin, kıro ve kültürsüzse abidir, değilse bebeğimdir.

    edit: demek ki senin yaşın gelmiş, otuzu geçmişsindir diye mesaj atanlar olmuş. ben yirmi yaşındayım, ve yaş benim için sadece boş bir sayı.

  • sigara içenlerin insanı delirten davranışları

    -10 derece havada herkesi "abi hava güzel yaa, dışarıda oturalım." diye ikna etmeye çalışmaları beni delirtiyor. hava güzel falan değil. arabadan mekana, mekandan arabaya diye düşünerek en havalı eteğimi giymişim, sizin yüzünüzden kıçıma rüzgar yiye yiye sistit olmak istemiyorum. biraz anlayış ya. biraz.

    edit: sözlükteki erkekler ne kadar seviyor moda hakkında konuşmayı, hepsi eteğimin modelini ve rengini merak etmiş. canlarım benim :))))

  • marula maarul diyen insan

    böreğe de böörek der.

  • erkeklerin adet görmesi durumunda olabilecekler

    "hüseyin abi ben ayağa kalktığımda baksana bi' arkama kan geçmiş mi."