ruzgara karsi yurumek4
profili

  • onun olduğu her filmi izlerim denilen oyuncu

    morgan freeman yazmış birisi.

    o adam nerdeyse muhteşem yüzyıl'da bile oynayacaktı.

  • şeyma subaşı'nın uyuşturucu kullanması

    düşünsene türkiye'nin en zengin adamısın futbol takımın var. kızın iki müptezelin elinde özel jetle kıta değiştiriyor.

    o paranın her zerresine sokayım.

  • dizi isimlerini mazbatayla değiştir

    bir istanbul mazbatası.

  • gülben ergen

    bu kadın meşhur oldu olalı acaba kendisinin samimi olduğu, gerçek olduğu birileri var mıdır diye düşünmüşümdür hep. samimiyetsizlik zaten baki o konunun lisansını alır da hani kocası bile yanında yatıyorken emin değildir bu kadından. sadakat olarak değil, fikir olarak, yürek olarak. hırslı ve kıskanç. bunu anlamak zor değil. her şey olayım, her şeyin eni ben olayım derdinde.

    programına patani'den getirilen yetimlere reklam arasında nasıl davrandığına bizzat arkadaşım şahit. hep tirbünlere hep sahnelere.. kadın 7/24 sosyal medyada zaten en anne, en şarkıcı, en yazar, en gönüllü, en atatürkçü, en dinci vs..

    ben severim böyle tiplerin incelemelerini yapmayı. tee ilk baştan izlenimlerimi aktarayım size

    2000'lerin başında meşhur oldu ama ilk bir çıkışı vardır 12 şarkının 12'si de iyi bestecilerden. ama öyle kofti değil.. sezen aksu, şehrazat filan.. ses tırt ama şarkılar iyi e hepsine de klip çekmiş en iyi yönetmenlere.. patladı tabii. allah var, hep güzel alımlı bir kadın oldu. hiç etliye sütlüye bulaşmadı. ama düşündük haliyle nereden bu değirmenin suyu? neticede zengin birisi olsa vakt-i zamanında demet akalın'la iç çamaşırı defilelerinde işi ne ?

    işte hapisteki erol evcil, paralarını bunun zimmetine geçirmişti.. o paralarla en iyi kıyafetler takılarla klipler çekti aldığı bestelerine.. hep kritik hamleler, emin- doğru adımlar.. ibrahim tatlıses klibi, tgrt'nin en şaşaalı olduğu dönemlerde de marziye'ydi bu. çok doğru insanlarla ahbaplık etti, kendini sevdirdi. işlerine gelen şekilde hareket etti. ünlülerin kirli çıkısı nihat odabaşı da bunlardan birisidir. diyorum ya ben bu kadının herhangi birisini sebepsiz, sadece seveceğine ihtimal vermiyorum. ama her şeyi yerli yerinde bulmasının başlangıcı erol evcil paralarıdır.

    sonrasında metin güneş ve bizim sonradan öğrendiğimiz hakan uzan. o dönemlerde imparator olan hakan uzan ismi hiç uçuk gelmiyor bana bu yüzden. ama olanlar oldu kaseti patladı. yine güzel bir hamle yaptı ve çocuğunu aldırdığı mustafa erdoğan ile evlendi. peşpeşe 3 çocuğu da patlatınca bir güzel aklandı. ama yetmez, sosyal sorumluluklarla bir paklandı ki parlıyor.. gelsin mevlanalar gitsin kitaplar.. lakin ki ben yine bizzat arkadaşımdan çocuk kitabını gülben ergen adına yazılması teklifini duymuştum. yani o kitabı onun yazmadığını adım gibi biliyorum.

    upss o da ne muhafazakarlık gittikçe populerleşiyor, derhal mütedeyyin bir adamla evlenip umreye gitmeliyim! ama en güçlü medya karteli muhalifti. daha fazla iki tarafı da idare edemedi ve boşandı yani aldatması işin neticesidir bence. o, stratejik olarak bu evliliğin artık yenecek bir kaymağı olmadığını düşünmüştür.

    seren serengil çok fazla duyar kasmasın bence. geçmiş gazetede onunla ilgili de çok iyi şeyler yazılmaz. yaşını küçültme palavrası da cabası. o bence çok atarlanmasın. yeşim salkım da şimdi çok doğru söylüyor olsa da o zamanında torpille bir şeyler yapmış, kocasının kanalında biteviye klipleri dönmüş. millete ödül dağıtmış keser döner sap döner yani. ha şimdi hak yemenin bedelini ödüyor olabilir.

    eh, ben de bu kadar sosyolojik gözlemin neticesi olarak şöyle bir analiz kasarak noktalayayım yaşayalım görelim gülben ergen ve şeyma subaşı'nın bedelleri en ağırları olacak gibi.