weapon of ass destruction2
profili

  • fenerbahçe

    kendimi bildim bileli taraftarı olduğum spor kulübü.

    bugün itibarıyla düşmüş olduğu durum tamamen yönetim hatasıdır.

    yönetim hatası derken sayın başkanın tüm iyi niyeti ve fanatik fenerbahçeli olmasına rağmen, yönetimdeki ekibini ve teknik ekibini seçerken yaptığı hatadan bahsetmek gerekir.

    sayın ali koç 'un teoriği maalesef pratiğe dökülemedi.

    son 10 yıldır mutlaka ilk ikide olan futbol takımına sanki lig sonuncusu olmuş da yeniden kurulması gerekiyormuş muamelesi yapılarak tamamen amatör hamleler ile çöpe dönüştürüldü.

    vizyon, gençleştirme, gelecek projeksiyonu martavalları ile comolli'nin peşine fareli köyün masum çocukları gibi safça flüt dinleyerek takılıp bataklığa doğru koşar adım gittik.

    rüyasında bile fenerbahçe dorması göremeyecek 1. lig seviyesindeki futbolcular transfer edildi.

    liseli ergen twitter gücü ve herbokolog spor yazarlarının çığırtkanlığı taraftarın sesi zannedildi.

    aynı yandaş medya dinleyerek almanyanın bizi kısandığı ve her sene 2 trilyon dolarlık petrol rezervi bulunduğuna inandırılan vatandaşlar gibi, fenerbahçe düşmanı spor yazarlarının fenerbahçe'nin dikine oyun (ne demekse) yerine yan pas oyunu oynadığı (geçen sezon istatiklerine göre en çok yan pas yapan takımı şampiyon oldu, ardından başakşehir ve fenerbahçe geliyordu), kısır furbol oynadığı( ligin ençok gol atan takımıydı) inandırılan taraftar, teknik heyete ve futbolculara düşman edildi.

    bu saçmalıklara karşı çıkan paralı köpek ilan edildi.

    şimdi panik teknik direktör seçimi+panik devre arası transferleri- olağanüstü genel kurul baskısı altında verilmiş pansuman tedbirler içeren yönetimin vizyonua aykırı kararlar+ ekonomik kriz+ istifa+ kriz sarmalına düşmemize ramak kaldı.

    bu olursa önümüzdeki pek çok sezon da bu sezon gibi kaybedilecek, rakiplerimiz gibi 15-16 sezon şampiyonluktan uzak geçirecek taraftar kaybı ve küçülme söz konusu olabilecektir.

    taraftar olarak yapmamız gereken yönetimeve yeni teknik ekibe en azından sezon sonuna kadar şartsız destek vermek ve takımın sezonu en az hasarla atlatmasına katkı sağlamaktır.

    yıllar önce takımın yine böyle çok kötü olduğunda, fenerbahçe'nin en az seyirci rekorunun kırıldığı bir maçın resmi gazetenin spor sayfasında tam sayfa basılmış altına alay eder gibi birkaç cümle yazılmıştı.

    ben o resimde en önde babasıyla birlikte oturan soğuktan kızarmış üzgün yüzlü 7 yaşındaki erkek çocuğum. o zaman da bu takımı severdim, şimdi de seviyorum.

    o gazete sayfasını çerçevelerip odama asan ve "takımı hiçbir zaman ıslıklama" diyen babamdan miras kalan değerli birkaç şeyden biridir fenerbahçe bana.

    türk’ün kalbi sende atar
    yaşa fenerbahçe

  • annelerin en büyük yalanı

    -gelinim benim kızım gibidir.