septiklestiremediklerimizdenmisiniz4
profili

  • balayındayken aldatıldığını öğrenmek

    başıma gelen bok gibi durum…

    2 gün önce evlendik, çıkıp tatile geldik.
    tamamen tesadüf eseri zaten şüphelendiğim bir kadınla aldatıldığımı öğrendim.

    hayatımda hiç bu kadar boktan, anlamsız bir durumun içinde bulmamıştım kendimi.
    bir insan hayatındaki insanı hem aldatıp hem neden evlenir? 2 gün geçmişken alınan ayrılık kararı ailelere nasıl açıklanır? peki ya aldatıldığım günler… anlar… iş çıkışı yorgun argın sırf düzen otursun diye eve iş yapmaya gittiğin anlarda bile evleneceğin insanın o’nunla olduğunu, seni aldattığını öğrenmek… bilen bir ton insanın olduğunu görmek… onların da nikaha gelmesi ve sana acıdılar mı arkandan mı güldüler düşünürken kendini düşünceler arasında kaybetmek… seni aldattığı anlarda saf saf hazırlıklarla ilgili bir şeyler gönderip sorduğunu fark etmek…

    hayatımda daha büyük kötülük, daha büyük kalpsizlik çok az görmüşümdür. daha bir konfor alanımın bile olamadığı evden 900 km uzakta, evsiz ve kimsesiz stresten gebererek kalakaldım. ailelere açıklamak… 2 gün önce kutlama yaptığın insanlara açıklamak… sonra hop bir anda tekrar hatırladığın ‘salak yerine konmuşluk’ duygusu.

    kimseye açıkça bahsedemiyor olmak, bir sevdiğine sarılıp haykıra haykıra ağlayamamak…
    gerçekten delirmelik bir şeyin içine insanın hayatındaki ‘en mutlu günleri’nden birinde düşmek benim gibi güçlü geçinen biri için bile çok dağıtıcı, çok çok zor bir şeymiş.

    allah iyi insanlarla karşılaştırsın duası bu insanlar yüzünden var. keşke beni de allah iyi insanlarla karşılaştırsaydı da bu duyguların altında ezilmek nasıl bir şey hiç bilmeseydim.

    ekleme: öncelikle yazılan destek mesajlarına ve entrylere teşekkür ederim. dönemiyorum ama okuyorum. entrylerde de mesajlarda da nasıl öğrendiğim sorulmuş: bilen, masamıza oturmuş bir arkadaşının kendisine attığı ‘silmenin unutulduğu’ bir mesaj sayesinde öğrendim. deştim, dahasını öğrendim.

    “şüphelendiğin biriyle neden evlendin” diyenlere ne diyebilirim ki çok haklılar.

  • florida'da karısını ve dostunu bıçaklayan adam

    eveet. arkadaşlar olay kısacık başlıktan ahkam kestiğiniz gibi değilmiş; olay peru’da geçmiş ve adam da karısını aldatırken basmamış, kadıncağız bu katilden boşandıktan sonra hayatına devam ettiği için öldürülmüş! adamın uzaklaştırma kararı varmış ve eve de gizlice girmiş zaten.
    haber burda

    belli bir kesim var: kendi ezik hayatından yola çıkarak, yine kendi ezikliğini bastırmak için ahkam kesip duran. en çok da aldatma/aldatılma konularında kadın düşmanlığı yaparken görüyoruz. olayların aslına kafa bile yormadan, araştırmadan hiç kadın görmemiş asosyal hayatından bakıp püre olmuş beyninden düşünceler saçıyor.

    videoyu izledim; adam, son saniyelerde kadını boğazından defalarca hınçla bıçaklıyor. bakın ilk darbelerden bahsetmiyorum bile. kadın artık direnemezken bile boğazından defalarca bıçaklıyor. siz de 31’ini yeni bırakmış ilişki görmemiş, kimseyi sevmemiş halinizle “adam haklı, iyi yapmış” diyorsunuz. hepiniz irinsiniz aq. yarın sokakta eski sevgililerinizi, sırf hayatına devam ediyor diye öldürebilecek ruh hastalarısınız. hepinizin ıslah edilmesi lazım aq ruh hastaları sizi.

  • akp'li arkadaşı facebook'tan silmek

    ben de böyle 1 kişiyi sildim.

    türkiye'ye tatillerde bile adım atmayan, hollanda'da rahat rahat yaşayan biri gelmiş "başkanım" diye kutluyor. hastır ya hangi başkanın tatile bile gelmiyorsun bu ülkeye. adım atmıyorsun adım hangi başkanın?!!

    he farklı fikre tahammül edememek he. keşke sizin de tahammülsüzlüğün sosyal medyadan silmek olsa. terörist ilan edip hedef göstermiyoruz hiç olmazsa.

  • range rover'ım var emniyet kemeri takmam gereksiz

    kadının instagram sayfasında biraz dolaştım da klasik "ülkede tacizciler, tecavüzcüler varken bana taktılaarğğ" ağlaklığını sergilemiş tabii ki.

    bide kemer takmayan çok insan varmış, neden onu konuşuyorlarmış.

    bu salak savunmaları görene kadar bu başlığa yazmayı düşünmemiştim. ama cidden uyuz oldum. yani bu insanlar ya gerçekten salak ya da konuyu saptırmayı çok iyi biliyorlar.

    olay senin kemer takmaman değil ya, evet takmayan birsürü insan var. olay: senin görgüsüz bir şekilde arabandan bahsederek kemer takmamayı savunman! anladın mı bak?
    kemer takmamayı savunman!!! bununla övünmen.

    hala paylaşımının altında "meyve veren ağaç taşlanır", "kıskanılıyorsun" falan diyen var. dünyanın en dangalak sosyal medya kullanıcıları bizde aq. he herkes herkesi kıskanıyor.

    başka duygu yok. birinin öküzlüğünü eleştirmek için önşart kıskançlık