kedi babasi5
profili

  • bütün evi ikea'dan döşemek

    bir mimar olarak söylemeliyim ki;

    gardrop benzeri hacimli ve mekanizmalı ürünler haricinde kesinlikle tavsiye edilen durumdur. (gardrobun taşınırken söküldükten sonra tekrar kurulabileceğinden endişe etmekteyim. sorun yaşamazsam onu da düzeltirim. gardrobu kutudan açıp kurarken bile mobilya ustası, "ben böyle bir şey görmedim abi" diyerek kurmuştur. tekrar sökülüp kurulduğunu düşünemiyorum bile.)
    insan gibi kullanılırsa ne koltuk çöker, ne dolaplar (tv ünitesi, kitaplık vb. gibi nispeten küçük ürünler için.) bozulur.

    boş gözlerden oluşan iskeleti aldıktan sonra gözleri istenildiği şekilde (kutu, sepet, kapak vs.) kullanabilirsiniz. sıkılırsanız değiştirebilirsiniz. gardrop içlerini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

    koltuk aldınız ve sıkıldınız mı? hemen her koltugun renk alternatifleri var. sadece kılıf satın alarak bambaşka bir görünüme bürünebilir mekanlar. ayrıca bu kılıf olayı kedili, köpekli evler için de çok idealdir.

    farklı bir ürünün bir parçası hasar mı gördü? sadece parçayı alıp değiştirerek tamir sağlayabilirsiniz. yedek parçası bulunur.

    ilk etapta küçük bir eve göre aldığınız mobilyaları, daha büyük bir eve taşınınca ilave modüller ile genişletebilirsiniz. eklektiktir.

    bu adamlar aynı ürünü yıllarca üretebiliyor, değişik bir iddiaları var. ürünler birbirine benziyor ama aynı zamanda da benzemiyor. alıp kullanırken daha iyi anlayacaksınız.

    tavsiye: kampanyaları yakalayın. sıfırdan düzülecek ev için hediye çeki, nakliye free, montaj free gibi kampanyalar oldukça işe yarıyor. sırf kampanya var diye alınamaz ama alınacağı dönem kampanya varsa kaçırılmamalıdır. zira ikea'daki en büyük sürprizle kasada karşılaşılmaktadır. reyonlarda ucuz görünen fiyatlar, kasada nakliye ve montaj fiyatının binmesiyle asılır.

  • şenol güneş

    yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı 2-0'ken bir süre soğutup, son dakikalarda 1 tane yaslamayı planlayan kurt teknik direktör.
    kendisi şu an 2-1'i düşünüyor, gerçekleşirse imparator olur.
    at fav'a bekle.

    3. gol editi:

    yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı 3-0'ken bir süre soğutup, son dakikalarda 2 tane yaslamayı planlayan kurt teknik direktör.
    kendisi şu an 3-2'yi düşünüyor, gerçekleşirse imparator olur.
    at fav'a bekle.

    4. gol editi:

    yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı 4-0'ken bir süre soğutup, son dakikalarda 3 tane yaslamayı planlayan kurt teknik direktör.
    kendisi şu an 4-3'ü düşünüyor, gerçekleşirse imparator olur.
    at fav'a bekle.

    5. gol editi:

    yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı 5-0'ken bir süre soğutup, son dakikalarda 4 tane yaslamayı planlayan kurt teknik direktör.
    kendisi şu an 5-4'ü düşünüyor, gerçekleşirse imparator olur.
    at fav'a bekle.

    not: bitir hoca artık.

    maç sonu editi: olamadı.

  • kırmızı kart denilince akla gelen ilk futbolcu

    (bkz: eric cantona)
    (bkz: pascal nouma)

  • yeliz yeşilmen'in kocasına hazırladığı kahvaltı

    "kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı" diyen optimistleri bozguna uğratan, denize döken kahvaltıdır.
    adamda mutluluğu geçtim, yaşam enerjisi yok.

  • ozan tufan

    sene: 2000
    yer: ankara atatürk lisesi

    bilenler bilir lisenin büyüklüğünü, yaklaşık 2500 öğrenci. her sınıfın şubesi u-ü'ye kadar gider.

    okul içi bir futbol turnuvası düzenleniyor. biz 9. sınıf iken 11. sınıflar çıktı kurada daha ilk turda. bizim elemanlar heyecanlı, ama koyar geçeriz modunda. maç günü geldi, kedi babasi 'nı almadılar sınıf takımına çünkü göbekli. çok da şeyapmadım ben tabi. neyse maç başladı, bizim defans her geçen oyuncudan bilet kesse daha ilk yarıda köşe olurduk. kalecimiz dönmüş kovaya, ilk yari 7-0 bitti.
    ikinci yarı başlarken kedi babası 'na "geç sen de oyna bari lan, elendik zaten" dediler, ok dedim girdim oyuna. neyse yaptık bir şeyler, maç 11-1 bitti. maçın hakemliğini yapan okul takımı antrenörü çağırdı kedi babasi 'nı yanına ve dedi ki: "şu göbeği erit, okul takımına alayım seni." kedi babasi ne dese beğenirsiniz? "hocam eritemem, alacaksanız böyle alın." e hoca durur mu? yapıştırmış cevabı: "hasiktir len."

    özet geç piç diyenler için özet: bizim gençliğimizde göbekle lise takımına bile girilemiyordu, şimdi a milli takım 'da oynanabiliyor ne hikmetse.

    not: sergen yalçın hariç.