arpadam kaymakpuruzu6
profili

  • brezilya'da sahibini paramparça eden pitbull

    hala kanişten de canavar yaratılabilir diyenler var gülsem mi ağlasam mı? yahu kanişin canavarlığından ne olacak? bu köpek ve türevlerinin saldırma gücü ile golden vs gibi köpekleri kıyaslamayın.kaç tane insan parçalayan golden gördünüz yahu? ya da tekmelerle sopalarla vurulmasına rağmen ağzı açılmayan... iyi eğitilmiş bir jaguar besleyip saldırıya uğramak gibi bir şey nerdeyse.

  • bbc'nin ypg kontrolündeki ışid kampları videosu

    oradan tek bir canlı mahkumun bile çıkmaması şart. bir şekilde dümdüz edilmeli. sağ kalanlar avlanmalı. bu kahpeler genç yaşlı demeden bir saniye düşünmeden insan öldürmeye gittiler oraya. en hafif suçlusu bile yaşamayı haketmiyor.

    edit: gelen özel mesajlara hitaben,yargısız infaz belki doğru değil ama hepimiz doluyuz bu konuda. bu adamlar eğitilebilir mi? bilmiyorum. aralarında suçsuzlar veya ışidli diye yalandan içeri atılanlar da olabilir pekala. ama gerçekten ışid için savaşanların yaşam hakkı yok. bu konuda netim.birçok insan da aynısını düşünüyor.

  • tübitak'ın lazer silahı denemesi

    feysbukta lozan 2023 haritası paylaşan gerzekleri al burada sözde muhalif gibi geçinenlere vur! yok arkadaş yok. bir insan koşulsuz şartsız muhalif olmamalı. amerika ile niye kıyaslanıyoruz ki? bu adamlarla kıyaslanacak siklette miyiz? nerdeyse tüm teknolojilerin ana kaynağı herfiler. kac ülke onlara yetişebiliyor bu konuda?

    sürekli aynı şeyleri yazıyorum hala yazmaya devam edeceğim. bugün gelişmiş uçaklar,helikopterler üretebilmemiz için en az 30 senedir bu işlerin içinde olmamız gerekliydi. şuan bu alanda emekleme aşamasında ülke. bir anda olamaz,olmuyor. şuan ne hangi proje olursa olsun bir kulp bulunuyor. abd 100 sene önce yaptı,almanya 80 senedir yapiyor. iyi de biz de o zaman baslasaydik ya! ya da yapılanlari devam ettirseydik. fabrikaları kapatmasaydık.

    abd super ihalar uretiyor diye bırakalım mı projeleri? ayni mantikla ucak fabrikalarimiz kapanmadi mi? abd daha iyisini verecek dusuncesiyle?pırpır diye hurkuşla,eski teknoloji (!) diye t625 ile dalga geçiyor bazi üstün zekalılar. ama adamin beyninin objektif bakan kısmı alınmış. olayları farkli pencereden yorumlayamiyor. pir pir ucak hala egitimde kullaniliyor ve hala uretiliyor. o uçak 20 30 sene once uretilse suan belki jet ucagimiz piyasada olurdu. aynisi bu alet icin de gecerli iste.

    yaziyoruz da kimse okumayacak zaten. millet bie usteki girdiyi bile okumadan salliyor. ayni dalga gecme temali girdiler devan edecek.resmen kisir döngü ;)

  • tayyip erdoğan'ın tv'de tartışma çağrısına cevabı

    sayın cumhurbaşkanımızın hepi topu kullandığı 100 cümle var ya da yok zaten. yazılımcılarımızı göreve davet ediyorum. sanal bir reis hazırlasınlar. şer ittifakından gelen her soruya yapıştırsın cevabı.

  • 3 şubat 2018 afrin'de 5 askerin şehit olması

    80'lerin teknolojisi. hicbir durumsal farkindalik kabiliyeti olmayan. gorece zayıf zirhli leopard2a4 tanklari ile yapilan operasyon. dusunun elimizdeki en iyi tanklardan. muhtemelen gerekli modernizasyonlar yapilsaydi bu acılari yasamayacaktik. en gelismis tanklar da atgm karisinda etkisiz kalabilir ama bunu en aza indirmek senin elinde.bolca zaman varken uyutulduk. altay gec bile gelmis olsa kapinda savas var. hem leopardlari hem de m60 lari yenilemek sartti. ama hala ayni kafa.

    2 gunde saray yaptik diyen ve milyarlarca lirayi" itibar" icin cop eden adamlar,yillardir dibimizdeki savas icin en ufak önlem almiyor. gerekirse parcalari hazir al ama o tanklari yenile. parayi oraya buraya harcayan yonetimin de dunyayi takip etmeyen dar vizyonlu komuta kademesinin de taaa...

    ayagina tas degmesinler,dualar bir boka yaramiyor,yaramayacak da.

  • fenerbahçe

    taraftarı olmaktan utandığım takım. büyük falan değildir. kendi çapında eğlenir.10 senedir şampiyonlar ligine katılamayan,leş gibi köy takımlarına elenen, avrupa ligine bile katılamayan takım nasıl büyük olabilir?