fly845
profili

  • 38 milletvekilini hangi stratejiyle verdiniz

    seçimden önce neden deva, gelecek partisi gibi partilerle ittifaka giriliyor çok saçma denildiğinde sözlükte akpli, yandaş diye sorgulayan insanlar linç edildi. hatta eğer akp gidecekse herkesle masaya oturulur denildi. o zaman da bir avuç insan anlatmaya çalıştı bunların deva + gelecek partisinin oy oranı en fazla %5 eder o da çok iyimser bir tabloda chp'nin bu yaptığı çok saçma denildi ama kimse dinlemedi.

    sadullah ergin'in ankara 1. bölge 4. sıra gibi seçilmemesinin imkansız olduğu bir sıradan neden aday gösterildiği sorgulandı cevap olarak sadullah ergin de kim maksat akp'yi göndermek denildi.

    geldiğimiz noktada oy oranları toplamı %5 bile olmayan 4 tane parti milletvekili soktu meclise sıfır çaba ile. şu durumu akp yapsa akp seçmenine sabahtan akşama kadar çomar diye laf sokarsınız ama ne kadar akp eskisi, fetöcü varsa chplilerin oyları ile mecliste şimdi.

  • nihat doğan

    nihat askerdeyken evli barklı kadını taciz etmek ne demek? hani çok adamsın ya senin kitabında bu yaptığın adamlığın kaçıncı leveli, imam nikahı ile yüz üstü bırakılan nihat ( bu kısma çok güldüm)!

    erlik'i tebrik ederim şiir gibi bir video yapmış.

  • 2 temmuz 2021 ankara sıcağı

    soguk diyoruz o da soguk mu sen surayi gor, sicak diyoruz biz ona sicak degil boyoz diyoruz diyen tipler hep entry giriyorlar.

    biz de biliyoruz herhalde ankara sicagi ile izmir sicaginin nir olmadigini ama sicak ne yapalim. ustelik pis bir sicak asfalttan vuruyor, bunaltiyor simdi ne yapalim haci bir kosu izmir'e gidip buna da sukur diyip geri mi donelim?

  • 14 eylül 2019 çankırı depremi

    hadi biz cok umursamiyoruz da apartmandaki kedi korkmustur, panik yapmistir garibim diye kapiyi actim paspasin ustunde tosur tosur uyuyor. bir de suratima hayirdir haci bir durum mu var dercesine bakiyor.

    hani hayvanlar depremden etkilenip garip davraniyorlardi? yoksa bizim kedi mi bozuk cikti, olsun ben yine de onu seviyorum.

  • murat başoğlu

    kendisini cani gonulden tebrik ediyorum turkiye gibi bir ulkede rezil olmayi basardi kendileri.