thinking green4
profili

  • cem bölükbaşı

    yıllardır formula 1 ve 2 takip eden birisi olarak ne 2023'te formula 1de yarışmasına kesin gözüyle bakılan, ne de çok büyük ihtimalle formula 2yi birinci veya ikinci olarak tamamlaması beklenen bir yarışçı. üstteki arkadas bunu yazarken ne içiyordu bilmiyorum.

    ama bu dediğim lütfen yanlış anlaşılmasın, çok yetenekli bir yarışçı, gerçekten potansiyelli ama formula 2 öyle kolay lokma bir lig değil, ayrıca formula 1de yarışmak için ya çok ama çok ciddi para olması gerek ya da leclerc, russell, norris gibi bir "generational talent" olmanız gerek. şöyle düşünün, oraya gelen yarışçıları çoğu en az cem bölükbaşı gibi başarılar göstermiş bir şekilde geliyorlar.

    umarım çok başarılı olur ve göğsümüzü kabartır. umarım ilk f1 pilotumuz olur. başarılar. çok ama çok çalışması, simülasyondan ve antrenmanlardan kafasını kaldırmaması gerek.

  • her kadınla yatıp bakire kız arayan erkek

    ikiyuzlu asagilik pisligin tekidir. çağdisi zihniyetli bir ahlaksizdir.

  • nypost'un nusret'i yerden yere vurması

    new york'taki nusrete gittiniz mi? hayir. ama oraya giden bir ny post gazetecisinden cok daha iyi biliyorsunuz degil mi? bu cahil cesaretiniz nereden geliyor anlamis degilim. yemegini yemediginiz, tadina bakmadiginiz, icine girmediginiz, onunden bile gecmediginiz bir restorani en iyi siz biliyorsunuz. nusrete gidip orayi her acidan olcup tartan gazeteci ise bir boktan anlamiyor. hatta durun ben soyleyeyim, o gazeteci turk dusmani bir dis mihrak (!).

    bilmediginiz seylere niye ve nasil yorum yapiyorsunuz anlamak inanin mumkun degil.

  • wesley sneijder

    bir galatasaray efsanesi olmustu artik. armayi, takimi, formayi sahiplenisi 40 senelik galatasarayli gibiydi. takimin kaptanlarindan biriydi artik. hicbir zaman soylenmeden, formayi cikarmak gibi terbiyesizlikler yapmadan, elinden geldigince mucadele etti. karsiliginda da sozlesmesi fesh edildi. ona yapilan onur kiriciydi. hem ona, hem onu asil kaptanimiz olarak goren milyonlarca gs taraftarina.

    wesley sneijder'den "kurtuldugunu" dusunen taraftarlar iyi galatasaraylilar degildir benim gozumde. efsanemize yapilan saygisizligi takim bir iki mac iyi oynayinca unutan da zaten dursun ozbek'in koyunlarindan baska bir sey degildir.