elinherifi2
profili

  • kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak

    evet, rahatsız oluyorum. günah falan diye değil, sağcıyım diye de değil. birşeylerin bokunun çıkması rahatsız ediyor. hiçbirşeyin özelliğinin kalmaması, mahremiyet diye birşey olmaması daha da önemlisi, açık giyinmenin “modernlik” diye dayatılması rahatsız ediyor.

    öte yandan, bir erkek olarak sürekli bir itham altında yaşıyorum. yürüyen merdivenden çıkarken önünde açıklığın bokunu çıkarmış bir kadın varsa, bakmıyorsam bile bakıyormuş gibi algılanma tehlikem var, yan dönüyorum. avm’de bir mağazada veya başka bir yerde hayvan gibi göğüs çatalı değil, göğsün meme ucu hariç tamamı meydanda olan bir kadınla karşı karşıya bir konumda kaldığımda baksam da bakmasam da “memelerime baktı” ithamı altındayım. asansöre zaten binemem, karı manyak çıksa her türlü iftirayı kilitler bana.

    tesettüre girin derdinde değilim ama şu gerçeği de görmek lazım: açık giyinmek artık bir nevi siyasallaştı, bir kimlik kavgasına dönüştü. “ben özgürüm aabi” tavrıyla yapan, bunun cevabını da sürekli sizi süzerek arayan kadınlar birhayli fazla. dekoltesini abartan insan yoksa niye yolda yürürken benim gözüme baksın. hani insan olarak bazı şeyleri anlarsınız ya, anlıyoruz biz de, kadın açmış malı afedersin ,benim bakıp bakmadığıma bakıyor. ama hesap sorar gibi bakıyor, kavga arıyor bir şekil.. hele benim gibi sakallıysanız, hele burada bazı ergenlerin yerden yere vurduğu gibi 40 yaş üstüyseniz. dayı diyor, dede diyor , alay ediyor vs. önemli değil.

    buradan açık giyinen hatunlara şunu söylemek istiyorum. bizim evde bir laf vardır, “açık göte herkes bakar” diye..güzel de olsanız çirkin de olsanız götünüzü açarsanız size bakarlar, bunun için de kimseyi suçlayamazsınız, başınız da göğe ermez. sizin saygınlığınızdan gider sadece. göt loplanızın dışarı taştığı şortları, sütyen giymediğiniz için sarkmış göğüslerinizle dikkat çektiğiniz için hanımefendi olmuyorsunuz. görüntü neyse, ona göre muamele görüyorsunuz. kavga din kavgası mı, ateist falan mısınız, e iyi o zaman, verin kavganızı ne yapalım. ama sen götün açık geziyorsun diye ben de at gözlüğü takıp gezemem, kusura bakma. benim dinim bana bakmamayı emrediyor. fakat dört bir yanımı açıklığın bokunu çıkarmış kadınlar sarıyorsa sokakta, ben de boynu bükük yürüyemiyorum haliyle. gözümü kaçırdığım kadar kaçırıyorum.

    bir de sihirli tüyo.. hani sizin açık yerleriniz görülüyor ya mesela..siz de insanların akıllarının gittiğini falan zannediyorsunuz.. kralınız olsa en fazla iki metre sonra unutuluyorsunuz. insan bakar geçer, budur.. dünyayı fethetmiyorsunuz yani.

    işin müslümanlık boyutu.. sonuçta dinini yaşamak bir mücadele işi, bunu biliyoruz zaten. dert etmeyin, nefsimizle veya sizinle, biz bu mücadeleyi veririz.

  • 1.85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek

    "hem siksin hem güldürsün" tarzı bir beklentiyi karşılamak üzere tarif edilmiş erkek türü