erts2
profili

  • pakistanlı şoförü döverken dayak yiyen suudi şeyh

    boğuşma sırasında arabın kafasındaki sarık mıdır eşarp mıdır her ne bezimse düştükten sonra hangisi suudi hangisi pakistanlı anlamadığım olay.

    belinden kırbaç çıkarmak nedir arkadaş *

    ekleme: kefiye imiş. bugün de araştırmacı işsizliğimi konuşturdum. iyi günler türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.

  • 25 temmuz 2017 barkın bayoğlu'nun vefatı

    boğaziçi köprüsünde meydana gelen kazadan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. kaza karşı tarafın yola atlaması sonucu olmuş.

    ekşiteker bir üyesini kaybetti. sorsalar belki motorda ölmeyi isterdi ama kesin olan bu şekilde değil. ışıklar içinde uyu. ruhu şad olsun altın elbiseli adam. keşke daha çok insana motoru sevdirseydin. keşke bu kadar erken aramızdan ayrılmak zorunda kalmasaydın. seni özleyeceğiz.

    konuyla alakası var mı yok mu, yeri mi değil mi, emin değilim ama. (bkz: sadece türkiye'de yaşanabilen olaylar) demek istiyorum. biz nasıl bir topluluk olduk. nereye gidiyoruz. siyasetten eğitime, ekonomiden sosyal hayata tek bir olumlu gelişme, güzel haber olmaz mı?

    altın elbiseli adam yıllarca tonlarla insana motoru anlattı motoru sevdirdi. kontra tekniğinden oturuş pozisyonuna, ikinci el motor alımından yeni çıkacak modellere motor ile ilgili her konuda toplumu aydınlattı. ve bugün bir hanzonun yola atlaması sonucu öldü. tamam kaza adı üstünde ama bu kadar da bahtsızlık olmaz ki.

    yıllarca f tipi terör örgütünün karşısında dursan da -2013'ten de önce- giydiğin bir tişörtten dolayı fetöcülükten tutaklanabilir misin? evet

    yıllarca dirsek çürütüp okuyup doktor olsan da sonra bir fışkı tarafından saçından sürüklenebilir misin? evet

    yıllarca toplumu motorsiklette güvenli sürüş tekniklerinde aydınlatsan da adamın teki önüne atlayıp ölmene neden olabilir mi? evet

    uzatmaya gerek? yok. deve sidiğiniz size kalsın. bize insanlıktan bahsedin. bir cemaat aşağı bir cemaat yukarı ama masonluk kötü. bırakın bunları varsa az biraz 'güzel ahlağınız' bize onu gösterin. trafikte hoşgörünün en az yeni köprüler yapmak kadar önemli bir konu olduğunu farkedin. şortlu şöyle başörtülü böyle kutuplaşması yerine toplumsal uzlaşmaya ön ayak olun. lafın kısası, istediğim ve sözlüğün kahir ekseriyetin istediğini düşüğüm şey lüks değil, huzurlu ve aydın bir toplum, yaşanılır bir türkiye.

    edit: başlığı ilk olarak `25 temmuz 2017 barkın bayoğlu'nun hayatını kaybetmesi` diye açmayı deneyip, karakter sınırına takıldım. o anki üzüntü ve sinirle 25 temmuz 2017 barkın bayoğlu'nun vefatı olarak açmayı akıl edemedim. moderatörlere duyurulur.