seyretbaksimdi8
profili

  • evlendikten sonra eşten sıkılmaya başlamak

    rick and mortynin bir bolumu vardı, beth ve jerry (animasyonun anne ve baba karakteri) bi vr aleti buluyor (rick veriyor), erken yaşta evlenmeselerdi ve kurtaj yaptirsalardi nasil bir hayatları olacağına bakiyorlar, jerry ezik bir issiz olmak yerine unlu bir aktor, beth de veteriner olmak yerine unlu bir cerrah olmus.

    bölumun sonuna kadar ne guzel hayatimiz olurmus diye izliyorlar, hatta evlilikleri bitme noktasına geliyor. birbirlerinin potansiyelini öldürdükleri konusunds birbirlerini suçluyorlar vs.

    bölümün sonunda alternatif evrendeki jerry uyusturucu alip polisi pesine takip ortalığ ayağa kaldırıp (polis helikopteri televizyoncular vs), o sırada evde yalnızlıktan kafayı yiyen alternatif evrendeki bethin kapisina gidiyor.

    "hayatımdan nefret ediyorum oyunculuktan nefret ediyorum ünlulerden nefret ediyorum liseden beri sana asiktim keske kurtaj yaptirmasaydik ve keske evlenseydik" diyor.

    evlilik böyle bir seçim, bir taraftan insan ne başarırsa başarsın "huzuru secseydim keşke" diye dusunuyor. diğer taraftan huzuru seçtiysen "potansiyelimin çok mu altindayım" anksiyetesi yaşıyorsun.

    her seçim bir vazgeçiş. daha öncesinde seçilmeyen yollar hep insanin aklında kalıyor. kişisel inanışım en doğrusunun bir yola girdiysen geriye bakmak yerine ileri gitmek diye düşünüyorum. evliliğinden sıkılıyor musun? nasıl eğlenceli hale getirebilirim diye düşün, yanındaki kadını veya adamı mutlu et.

  • kemal kılıçdaroğlu

    bu adamın hakkinda dönen ve alıcısı olan algı oyunlarinin seviyesi asagi yukari "ismet pasa asker kaçağı" ayarında. bakın size zafer görünümlü aktrollerden benim favori örneğimi vereyim "suriyeliler" meselesi.
    (bkz: #150153602) bak bak şuna bak.

    --- spoiler ---
    ümit özdağ milyonlarca suriyeli'ye vatandaşlık veriliyor, konut satışıyla da sayısı belirsiz kişi aile boyu vatandaşlık alıyor, hic¸ olmazsa bu yeni vatandaşlar 10 yıl oy kullanmasın derken sizi bunları diyerek uyutmakla görevli görev adamı
    --- spoiler ---
    milyonlarca suriyelinin ulkeye girdigini 2022 de fark etmiş olan araplara vatandasliga uygun daire satmasiyla meşhur zafer emlak* halki uyarırken kk uyutuyormuş halkı

    2012 de suriyeyi dagitacaklar diye uyaran öneri sunan
    2013 de suriyelileri bizden alin diye bmye mektup yazan
    2015'de suriyelileri gondermeyi vaad eden.
    2016 da suriyeliler cetesecek diyen
    2017'de başkanlik sistemi gelirse suriyeliler vatandaslik verilir diye uyaran (4 milyon suriyeliye)
    2018 de yinesuriyelileri göndereceğiz diyen
    2019
    2020 suriyeliler basimiza bela olacak
    2021 suriyelileri nasil gonderecegini acikladi
    2022 suriyeli kardeslerimizi yolcu edeceğiz
    2023 2 yıl içinde suriyelileri geri göndereceğiz

    kilicdaroglu suriyelileri unutturup hakim yapcak aynen kankam. adam 10 senedir kendini yirtiyor suriyelilerin tehlikeleri ve gonderilmesiyle ilgili ama trollerin umurunda değil. çamur at izi kalsın modunda takılıyor.

    ümit özdağ "hakliymissin kemal abi suriyeliler sorunmus ben 10 senedir ulkuculuk oynuyordum simdi fark ettim" demek yerine sorunu ilk kendi dile getirmis gibi yapiyor aktroller algı yapıyor vatandas da yiyor iste...

    neyse entryi yazana mesaj attim kemal kilicdaroglu hic bir zaman suriyeliler kalacak demedi dedim. bana 7 yıl önce baska chplilerin hazırladığı üzerinde kk'nin imzası olmayan bir rapor attı. chpde herkes ayni konuda ayni dusunmuyor diyince, altili masadaki diger partilerin bazi uyelerinden bahsetti, altili masa da her konuda ayni seyi dusunmuyor kemal kilicdaroglu basligina yazıyorsun kemal kilicdaroglu suriyeliler kalsin dedi mi diye sordugumda "ben gidip rteye atacagim" dedi saka değil.

    adam suriyeli politikasindan sikayet edip rteye oy atacakmis ahahaha bir de "umarim ben yanılırım kk kazanır" yazmis. özel mesajda kaştaki tatilimi bırakıp gelip rte'ye oy vereceğim yazan trole bak sen ahahaha

  • çin aşısı olmayacak yazarlar

    çin aşısının henüz 3. faz testleri bitmedi. üstelik bu testlerin sonuçlarını aşının uygulanacağı ülkeler açıklayacakmış yani akp'den dinleyecekmişiz. aylardır kendisini eve kapatan korona konusunda oldukça duyarlı ve dikkatli, kronik hastalığı olmayan yirmili yaşların sonunda bir yazar olarak, henüz 3. faz testleri devam eden yani uzun vadede sağlıklı olduğu ve hastalıktan korunduğu şüpheli olan bir aşı ile şansımı denemektense doğal yollardan koronayla şansımı denemeyi tercih ederim.

  • the international 2019

    "çekişmeli maç izlemek isteyen pub'a gitsin burada sikiş var sikiş!"

    og 2019

  • sevgilisinin geçmiş ilişkilerini sorgulamayan adam

    manyak mısınız evladim nerden aklınıza geliyor böyle şeyler? bir sabah uyanıp bu gün ne yapsam diye düşünürken gidip sevgilinize hadi bakalım liseden beri kimlerle seks yaptın anlat mı diyorsunuz?

    hayır bir de bu soruyu sormayanlar gavattır demişsin. oğlum oturup sevgilinle önceden yattığı adamların penis boyunu performansını mı tartışıyorsunuz? ve bunu yapmayan erkekler gavattır öyle mi?

    tanım yapmak gerekirse sevgilisinin eski seks hikayelerini dinleyip ıçten içe hoşuna giden bir alagavat olmayan erkektir. romalı ibneler, bir de millete gavat diyor, bunu sorgulamayan erkek sevmiyormuş.

    ulen ne ben oturup evleneceğim kadında önceden şunu yaptım bunu yaptım diye anlatırım ne o bana anlatsın. ciddi düşünüyorum diye jakuzide grup seksi yaptığım anımı falan mı anlatcağım kadına mesela?

  • bafetimbi gomis

    (bkz: hiçbir oyuncu galatasaray'dan büyük değildir)

    ekşi sözlük'de 2003 tarihli başlık açılmış, 2018 yılında bjkli taraftarlar tarafından galatasaray'ın bu zihniyeti fikret orman'dan ithal ettiği iddia ediliyor, ve an itibariyle bu entry günün en beğenilen entrysi olarak çıkıyor. ekşi sözlük ilginç bir yer...

  • osmanlı neden amerika kıtasına gitmedi

    çünkü kolonicilik sıkıcı ve çok uzun sürüyor, onun yerine başka idealar açmak avrupada işini kolaylaştırıyor (bkz: eu4)

  • 13 temmuz 2017 türkiye'nin 4 s-400 satın alması

    şu kaynakları okumayı bir öğrenin sözlük olarak artik

    1-) friend and foe sisteminin olmayacağı özellikle belirtilmiş
    2-) 2 füze değil 2 füze bataryasından bahsediliyor... birini egeye birisini akdenize koyarsaniz kibris sorunu biter demek buda.
    3-) nato sinirlamalarina tabi değil, yani ermenistan yunanistan veya akdeniz kiyilarina konuşlandirip stratejik bir avantaj elde edebilir hatta komple yunanistan'nı pasifize edebiliriz.
    4-) anlaşma natoya karşı yapılıyor ve bati ile son problemlerden kaynaklaniyor (ypg ,incirlik vs). batidan izin alan yok yani.
    5-)know how kisminin sınırlı olacağından bahsedilmiş çünkü zaten türkiye bu sistemi tamamen kopyalamak icin on milyarca dolar harcayip yeni bir endüstri inşaa etmesi gerekir, büyük ihtimalle sistemi değil ama sisteme entegre füze yapmayı öğretecekler kendi cephanemizi üreteceğiz , batarya radarlar yazılım vs ruslardan gelecek.
    6-) parayi çok bulanlar bir zahmet bu işe girebilirler, sanki ikinci el toyota aliyoruz, akdenizde sorgusuz hava hakimiyetine fiyat etiketi takıyorsunuz 2.5 milyar çokmuş, bari fikret ormani gönderelim kiralasın gelsin istersiniz, sonraki satıştanda komisyon aliriz...