lydian3
profili

  • 5 temmuz 2021 tayyip erdoğan'ın doğru söylemesi

    gerçekten bazen bu zeka ile okuma yazmayı nasıl söktüğünüzü merak ediyorum

  • konya'da saldırıya uğrayan galatasaray taraftarı

    edit9: olaydan daha ciddi şeyler var artık, o yüzden editler buradan devam ediyor.

    edit7: hesapları birbir kapatmaya veya korumaya almaya başlamışlar fakat kaçamayacaklar. edit3teki reisçilik, pedofili, ensest ve vatan millet bayrak edebiyatı içeren arkadaşın beğenileri şöyle başlıyordu. edit4teki ağır delikanlı(!) mahluk tüm fotoğraflarını ve diğer iletişim bilgilerini silmiş fakat oda burada. edit6daki mahluk da burada

    edit8: kerem ceran isimli varlık, kullanıcı adını değiştirdi şu an profili şu halde. kapatmadığı sürece takipteyim. (edit9'u yazdığımda tekrardan değiştirdi ama link hala güncel)

    şu linkten izleyebileceğiniz ilginç bir durumdur. çoğu şeyi anlayamıyorum aslında ama sanırım asla "holiganlığı" ve hayatınıza doğrudan etkisi olmayan bir şey yüzünden, bir genci bu hale düşürmeyi anlayamayacağım. "içindeki benim olsun abi öğrenciyim, para verdim" diyor benim burada içim cız ediyor siz daha nasıl vurabiliyorsunuz. hiç mi sevilmediniz hayatınızda anlamıyorum. konyaspor vs. fark etmeksizin her takımın böyle taraftarı var, o yüzden takıma veya taraftarlara bir şey demiyorum ama bunu çeken, bu gence küfreden, onu bu hale düşüren herkesin hesap vermesi gerekiyor. herkesin.

    edit: içimde kalan birkaç şeyi daha ekledim
    edit2: twitter linki
    edit3: kişilerden biri bulunmuş gibi duruyor*
    allahım kafayı yiyeceğim galiba. bulunan kişinin twitter beğenileri şöyle. sorsanız allah peygamber, din iman kuran. gerçekten foseptikteki bok bile sizden daha temiz.
    edit4: diğerleri de tek tek düşüyor ikincisi
    edit5: saldırıya uğrayan arkadaşın twitter adresi , gelbanagorbeniaskinneyledi'ye teşekkürler.
    edit6: üçüncü de geldi

  • 14 temmuz 2017 ohal'in uzatılması

    başbakan binalı yıldırım'ın uzatılmasını teklif edecekleri olay. hayırlı olsun. kaynak

    ilk ohal uzatılışında, burada gördüğüm bir yorum vardı "sonsuza dek sürecek ohal'in ilk uzatılışı". bir an gerçekten üç ayda biteceğine inanmıştım.

    edit: kaynak geldi.