randuru3
profili

  • börekçide seks yaparken yakalanan çift

    sevişilen en ilginç yer ballandıra ballandıra anlatıyordunuz, yok arabada, yok kilisede, yok asansörde vs.. benim için bu başlık artık yok hükmündedir. admin konu kilit.
    bakın bu çift sikik bir börekçide böyle bir şeyi hem de çok doğal bir şey gibi yapabiliyorsa kim bilir daha nerelerde nasıl sevişmişlerdir. ulan bir düşünsenize börekçide kadına oral yapıyor ve inanılmaz rahat, kemeri söküyor misyoner yapacak derken bir araba dayak yiyor.

    lan böyle hikaye bile olmaz. hikayelerde biraz inandırıcılık olur oysaki bu gerçek.

  • ufak tefek cinayetler

    serhan’ın limonları yere atıp oya’ya yürüdüğü sahnede, halamın oturduğu koltuktan aniden ayağa fırlayıp“ işte bu beee“ dedikten sonra babamla göz göze gelmesi...

    not; halam yeni boşandı.

  • böceksiz bir dünyanın daha güzel olacağı gerçeği

    akıllara şu hikaye'yi getiren girdi

    şöyle;

    bir adam bir gün otururken bok böceğini görmüş boktan bir top yapmış yuvarlayarak giderken ve şöyle demiş "hey allahım her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da şu bok böceğini ne diye yarattın?"

    günler geçmiş, gel zaman git zaman bu adam bir gün amansız bir hastalığa yakalanmış.. doktorlar, hacılar, hocalar bir türlü derman bulamamış çaresine. kıvranıyormuşda ama acısından hastalığın. derken bir gün bir bilge bu hastaya demişki "senin hastalığının çaresi var". "nedir" demiş bizim hasta.. "40 tane bok böceğini yersen iyileşirsin demiş bilge. adam düşünmüş "ulan yenir mi o ya" demiş. ama hastalık gittikçe ağırlaşmış ve bir gün gözünü karartıp yemiş ağrılara dayanamayarak. sonunda da iyileşmiş.

    ilerleyen zamanlar bir gemi yolculuğuna çıkmış bu kişi ve yolculuk sırasında bir fırtına patlak vermiş. koşuşturanlar, ağlaşanlar, filikalara binmeye çalışanlar.. ama bizim adam oturmuş güverteye, sigarasını yakmış tellendiriyor. adamın birisi bunu görmüş "sen napıyorsun burda ya, batıyoruz ölecez! hiç mi korkmuyorsun? ne bu rahatlık?" demiş. bizim adam da "valla bir kere allahın işine karıştım 40 tane bok böceği yedim, ben karışmam, öleceksek ölürüz" demiş.