gonna fly now9
profili

  • saat pilini 220 liraya değiştiririm diyen esnaf

    sadece saatçiler değil esnafların yüzde 90'ı az işle çok para kazanma derdinde

    müşteriyi buldu mu düdükleme derdine giriyorlar. belki 5 müşteriden edeceği karı 1 müşteriye yıkmaya çalışıyorlar. bu da ekonomi kaynaklı toplumsal çöküşün bir alameti..

  • fatih terim'i anlatacak kitaba isim önerileri

    (bkz: sicilyalı)

  • cahillerin eğitimlilerden daha iyi olduğu konular

    sohbet açabilme kabiliyeti.

  • kasise gelince hızı 2 km/s'ye düşüren tip

    arabayı need for speed'de değil gerçek hayatta kullanan tiptir.

  • kadıköy vs beşiktaş

    kadıköy barış manço'dur, beşiktaş erkin koray.

  • açılacak spor mağazası için isim önerileri

  • kayserispor

    hakemi de yenen bu güzel takım ve hocasını tebrik ediyorum.

  • banu berberoğlu

    lan bi yürüyün gidin. sözlükte mal olduğunu bilirdim de bu kadar mal olduğunu bilmezdim. nerede ikibinli yılların başındaki sözlüğün seviyesi, nerede kalitesi magmaya yaklaşmış bu ergen topluluğunun seviyesi.

    ulan hiç mi insan görmediniz. sıradan insan ya. sanki kendileri yalılarda yaşıyorlar da, işte bize gerçek hayatı hatırlatacak birisi diyorlar. ulan zaten bim'den çıkmayan adamsın. bu kadar mı eblehleştiniz. sanki metrobüslerde milletin ağzındaki soğan kokusunu ayırdedebilecek olan sizler değilsiniz.

    nesi güzel olm bu videoların. beyniniz akıllı telefon karşısında eriyip gitmiş, farkında değilsiniz. ondan bu kadar hipnotize oluşunuz bu boş videolara.

    yazık ulan vallahi yazık.

  • hasan ali kaldırım

    hayatta malesef bazı durumlarda imaj çok önemli olabiliyor. hasan ali'ye kadar takımda faydasız o kadar futbolcu var ki. ama adamın adı hasan ali. imajı zayıf. adı burak emre yiğit falan olsa eminim bu kadar tepki toplamazdı. ulan bu takımdan ali bilginler, orhan şamlar, zafer biryollar geçti takıma 5 kuruşluk katkı vermediler. bu kadar tepki görmediler.

    aynı kaderi paylaşan bir diğer oyuncumuz da emektar selçuk'tu. yıllarca belirli bir istikrarda oynadı. adam gibi adamdı. ama onun da malesef imajı zayıftı.

    hasan ali bu takımın en kötüsü değildir beyler. tamam bir caner değil ama milli takımın caner'den sonraki tercihidir. demek ki ülkenin en iyi 2.sol bekidir.

    ulan rvp sırf adı var diye tepki toplamıyor ya ona yanıyorum. adı hüsnü, memleketi kırşehir olsa anasına söverdiniz.