s topmark5
profili

  • otomobilden ötv sıfırlanırsa akp'ye oy verir misin

    üst edit: başlık sahibi kaçmış, o sinirle kim olduğuna bakmamıştım. başlık sahibini gören, mesaj atan elbet olmuştur. karaktersizin nick'ini bana özelden iletirseniz buraya ekleyeceğim. engellemek isteyenlerden çok fazla mesaj geliyor.

    arabayı bedava getirip evimin önüne koysa yine vermem. bizim karakterimiz satılık değil. satılık olanlara dert oluruz.

  • mülteci karşıtları insan olmayı denesin

    mültecileri çok istiyorsan evinde bir oda ayır da millet delikanlı görsün. tuzu kuru şeref yoksunları sizi. bunlar mülteci falan değil bildiğin istilacı. sınırdaki askerin eli kolu bağlı bir şey yapamıyor. çünkü girsinler emrini yukarısı abd’den aldı. abd’nin köpeği olanlar bugün kalkıp bir de vatansever rolüne bürünüyor. şerefsizsiniz lan siz. benim vergimle ne olduğu bilinmeyen mülteciye neden bakılsın? bunun neresi ırkçılık?

    t: artık yeter denmesi gereken boş bir söylem.

  • selçuk bayraktar'ın f-35 açıklamaları

    mevzu türkiye’ye f35’lerin verilmemesi değil, türkiye dışındaki ülkelerde f35 olması. yarın f35’lerle saldırıya geçerlerse ama biz daha kendi uçağımızı geliştirecektik, proje aşamasındaydık, çok erken saldırdınız mik mik mik dersiniz.

    bu kadar eğitimli cahillik, sadece bilinçli şekilde yapılabilir.

    edit: şu entry’e gelen mesajların çoğu küfürlü. gerekli yasal işlemler yapılacak bunun için o ayrı mevzu. bu mesajları atanlar önce f35’e harika diyen, sonra verilmeyince zaten gerek yoktu diyen, aklını kiraya vermiş değişik insanlar muhtemelen. f35, s400 iyi mi yoksa kötü mü bir karar verin. biraz da yavaş dönün, yetişemiyor ümmet hızınıza.

  • kendime saygım var davranışları

    toksik ilişki yaşandığı fark edildiğinde hemen sonlandırmak. özsaygı dopingi diye buna derim.

  • türk kızlarını siklemiyoruz kampanyası

    siklememek bir yana, türk erkeği memesini gördüğü kadına aşık olur*

    edit : mememi gördüğünüzde aşık olacağınızı sanmıyorum. yeşillendirirken iki kere düşünün, erkeğim.