yan yatarak visne yiyen roma imparatoru7
profili

  • donald trump

    ya suraya yalanlarla dolu ucuk kaçık komplo teorilerini girmeyin angut angut rica edeceğim, bu kadar geri zekali olmayin yahu. bak angutun verdigi link:

    https://twitter.com/…tatus/1262099195454017537?s=19

    bastan asagiya yalan ve yanlış bilgilerle dolu.

    yalan 1. ben arastirdim, söyle arastirdim, boyle arastirdim.

    hayir yalanci pezevenk, sen internetteki rus trollerin websitelerinden turkceye cevirdin, o kadar. internette yüzlerce trol sitesinde, twitterde vs. var ayni iddialar, bir google search'une bakar.

    yalan 2. adrenochrom iyi, nadir bulunan birseydir.

    hayır, kotu birseydir. her insanin beyninde bulunur, adrenalinin okside olmuş (yanmış) halidir. ayni sekilde dopaminin ve noradrenaline'in de okside olmuş hali insan beyninde bulunur (dopaminochrome ve noradrenochrome), cok bulunursa hastalığa, hızlı yaslanmaya vs. sebep olur. yani adrenochrom yaslanmaya ve şizofrenini vb. gibi hastalıklara neden olur, gençleşmeye degil.

    yalan 3. adrenochrom sadece cocuklarda bulunur.

    hayır, cocuklarda az olur, yaslandikca cogalir. okside olmuş element lan, atik yahu atik. üstelik laboratuvarda da üretilir. hayvanlarda da vardır tabi ki. oyle elde etmek icin cocuk korkutup öldürmeye gerek yok yani. 50 uzeri iq'su olan herkes bunları akil edebilir ama burdaki angutlar edemez. niye? angut çünkü. internette gördüğüne inanır.

    biraz kafasi calisan su soruyu sorar: bu kimyasal tip deneylerinde vs. kullanılıyor. nasıl elde ediliyor? cocuk mu kesiyorlar?

    kullanılması yasak çünkü kafa yapıyor. o kadar. acid, lsd nasıl yasaksa, yıllarca mariujana nasil yasak kaldıysa ayni sekilde. beyne zararlı, insani şizofrenini yapan bir madde, ki bu teorilerine inanan angutlarin boyle maddelere ihtiyacı yok zaten. cok olursa tedavisi icin niacin, b vitamini falan kullanılır(mis).

    yalan 4. adrenochrom olmuş kurbağa kalbini attırınca bilim dünyasında yer yerinden oynadi.

    olmuş kurbağa kalbine adrenalini de bassan yeniden calisir. elektrik versen yeniden calisir. ama spa'da genclesmek icin elimizi prize sokmuyoruz. niye? alakası yok gençleşme ile çünkü. melih gokcek reis her gece 220 voltu yüzüne dayadigi icin genc kaldıysa onu bilemem.

    yalan 5. podesta modesta. yoruldum amk. cakma videolarla desteklenen sacma sapan iddialara cevap yazmaktan yoruldum. podestanin oyle bir videosu yok, wikileaks de yayınlamadı zaten. wikileaks sitesinden icin bakin boyle bir video var miymis...

    yalan 6. obama ve bill clinton kucuk cocuk sipariş etmedi. obama'nin bir 2009 superbowl partisi icin taa chicago'dan hot dog sipariş ettigi iddialara vardi, bu pizzagate sevdasından once bu angutlar (basta bu angutlarin bas guducusu alex jones ) bu hot dog hakkında da demediklerini birakmamislardi, "hot dog==male prostetute" diye. wikileaks'te yayınlanan bir emailde elemanın biri o partiye atıfta bulunuyor saka yollu, o kadar. binlerce email icinde bula bula boyle sacma sapan bir bağlantı bulmuşlar, bu gozle ararsan herseyde pedo bulursun. ben anayasayı acayip, orda da bulurum.

    ne pizza, ne pizzacı, ne 65000 dolar gercek, hepsi yalan. iddia zaten hot dog lan, ne pizasi?

    yalan 7. pizzacinin amblemi ile fbi'in pedo amblemi arasında bir iliski yok, zira pizzacinin amblemi o degil. o, bloktaki baska bir pizzacinin amblemi. ama salla gitsin amina koyum, nasılsa angutlar inanır, o da pizzacı, bu da pizzacı degil mi ahehaheahea:))) aha bak:

    https://www.popville.com/…former-besta-pizza-space/

    yalan 8. yaslanmayan ünlüler.

    yavrum, o kadar parayı spa'lara, kremlere, kozmetik operasyonlara sen de harcasan sen de yaşlanmazsın. her hollywood unlusu boyle, hatta turkiye'dekiler de boyle. o degil de melih gokcek reis de yaşlanmıyor hic, o da mi cocuk kanıyla besleniyor acaba? aheaheha:))) he mi?

    yalan 9. 3m şirketi bu ilacı üretiyor.

    3m genelde maske, bant vs. üretir, bununla unludur, ilaç ürettiğini hic duymadım. ilaç üreten dev şirketler novartis, johnson&johnson, pfizer vs. gibi sirketlerdir. 3m ilaç üretiyorsa da novartis, pfizer çapında degil.

    yalan 10. trump 3m sirketine ilan nedeniyle tavir koydu.

    hayir, covid surecinde n95 maske üretimini trump'in istediği gibi artirmadigi icin tavır koydu. trump'in elinde resmi olanaklar vardi, kullanmadı ama tweet etti ergen gibi. olay maske olayı yani, pedoyla iliskisi yok. abd'de n95 üreten tek şirket 3m.

    yalan 11. amerika'da her yıl 450.000 cocuk kayboluyor.

    yalancıyı siksinler mi? nereye kayboluyor lan? bu kadar kayıp raporu var, sonra %99'u bulunuyor.

    bir gun eve gelmeyince aile telaşlanıyor, polise "kayip" raporu cikarttiriyor. sonra eleman eve donuyor, babaya kizmis, istediği arabayı almadı, ya da istediği cocukla cikmasina izin vermedi diye. ayni cocuk bir daha kaçıyor, bir rapor daha, sayıya bir daha ekleniyor. kalan %1'in de sadece 1/6sinin sex'le iliskili kaçırma olduğu düşünülüyor, bunları da yapan zaten bu iftiraları çıkaran rus mafyası. arkanızda mafya olmadan bu islere kalkisamazsiniz zaten.

    bu kadar angut olmayin, her yazılana güvenilir kaynaksiz inanmayin lan. ben elli kere verdim bunların kaynaklarını diger entrylerde biraz okumanız olsa zaten ayni seyleri elli kere yazdirmazdiniz. yine de birkaç kaynak vereyim...

    kayıp cocuk sayısı: https://www.missingkids.org/footer/media/keyfacts

    obama'nin super bowl partisi: https://www.snopes.com/…check/obama-65000-hot-dogs/

    adrenochrom: https://en.wikipedia.org/wiki/adrenochrome

  • bekamızı demokrasiye feda etmeyelim

    bunu söyleyen darbecidir, milli irade dusmanidir, en kisa surede derdest edilip hapse atilmalidir.

  • bir akademisyenin kalitesini belirten detaylar

    cekilin la uzmani geldi. abd'den prof. anlatsin size gercekleri.

    burdaki ergenler akademisyenden lise ogretmenini anliyor. insanlikmis, yok bilmeneymis. puahahahha:))) hele bir de gerine gerine "akademik yayini degildir" yazan var. bu kadar angut olabilir mi bir insan?

    sen bilirkisi misin? sen uzman misin? sen kimsin lan?

    https://www.youtube.com/watch?v=ae0qp-q3l88

    bir akademisyenin degeri verdigi derslerle, ogrencilerle iletisimiyle, insanligiyla, okudugu kitaplarla falan filan iliskili degildir. iyi okullarda bunlari sikleyen olmaz. terfi, tenure alirken biribiriyle iliskili uc kritere bakilir.

    1. yayinlarin kalitesi, coklugu. "publish or perish" diye bir kavram vardir, yazdiginiz makalenin marjinal degeri uzerinden zaman gectikce azalir, sizden devamli uretmeniz beklenir. on sene once iyi bir makale yazip, on sene yatamazsiniz yani.

    2. mezun ettigi doktora ogrencilerinin sayisi, mezuniyet sonraki girdikleri isler.

    3. en onemlisi de getirdigi proje parasi.

    bu uc sey birbiriyle icicedir zaten. cok paraniz varsa cok ogrenciniz olur. cok ogrenciniz olursa, daha cok ve iyi arastirma yapma imkaniniz olur. daha iyi ve cok arastirma yaparsaniz, daha cok projeniz kabul olur, daha cok paraniz olur.

    bu kadar. ogretmenlik degildir akademisyenin isi. size adamlik, arkadaslik yapmak, kisiliginiz gelistirmek, zor anlarinizda yardimci olmak, yol gostermek falan filan degildir. zira akademisyen sizin anne-babaniz, arkadasiniz, gurunuz, ve lise hocaniz degildir. akademisyen sevdigi is olan arastirma yapabilmek icin, ozel sektore gitse alacagi maasin ucte birine katlanan; isyerinde bir patronu olmasina dayanamayan, basina buyruk insandir.

  • erdoğan'a küfür eden 5 kişinin tutuklanması

    simdi burda "tabi yasalar uygulanacak, kufur edilmez devlet buyugune" diyenler, "turkiye'de ifade ozgurlugu sinirli, abd kadar degil" dedigimizde niye bikbik ediyorlar?

    daha gecen gun kongrede stajer cocugun biri, trump kongre binasinda bir koridordan gececekken "fuck you mr. president" dedi. abd'de o stajerin isten atilip atilmamasi konusuluyor. bakin tutuklanmasi falan kimsenin aklina bile gelmiyor, isten atilmamis, beyaz saray sozculeri "isten atilsin" diye cabaliyor.

    yani neymis? turkiye, abd ve diger modern ulkeler kadar ozgur degilmis.

    bir de burda "dünyanın her yerinde devlet yöneticisine küfür etmenin cezası bellidir." diyen angutlar var. evet, bellidir: modern ülkelerde hiçbir sey. turkiye gibi ülkelerde: hapis.

  • brezilya kalçası olmadı diye dava açan kız

    neresi komik anlamadim.

    yahu plastik cerrahin isi bu. hic mi niptuck izlemediniz? musteri her zaman haklidir. kadin birsey istemis, parasini vermis, doktor soz verdigi isi cikaramamis, elbette kadin sikayet edecek?

    uc kurusluk pizza icin destan gibi sayfalarca entry giren adamlar, 20 bin lira+ ameliyat riskine girmis kizla dalga geciyor. akil fikir....

  • roman okuyacak kadar boş zamanı olan insan

    bunu diyen adama su anda hangi dizide ne oluyor diye sorsak yerli yabanci farketmez, tak cevap verir. survivor'da ne oluyor desek, hangisi diye sorar, yerli/yabanci survivor vb. programlarda ne oldugunu bilir. her turlu reklami, haberi, mac skorunu, kimin golleri attigina kadar bilir. ama birisi roman okumaya gorsun "nerden buluyorsun zamani?"

    allah akil fikir versin.

  • donald trump'ın görevden alınması

    gomplo he.

    adam kendi kampanyasinin ruslarla ortak, vatana ihanet icerisinde olup olmadigini arastiran fbi direktorunu "sorusturmayi kapat" diye ikaz edecek, istedigi cevabi alamayinca fbi direktorunu kovacak, ama gomployu yapan ana akim medya olacak.

    ne zaman bu gomplo goygoyu bitecek yahu? adam agziyla acik acik soyluyor "rusya davasini bitirmedi, bence sahte dava, ben de kovdum" diyor, ama burda angutlar hala gomplo diyor. lan trump agziyla soyledi bunu iste.

    ne gomplosu? comey zamaninda boyle isler olacagini bildigi icin gun gun yazmis olanlari. bu notlar fbi'in sisteminde var, ama kanit ozelligi tasiyip tasimadigi subjektif, bir ses kaydi kadar agirligi yok. ancak su anda trump tayfasinda oyle bir panik var ki, anlatilmaz yani. bunun sebebi de bence fbi'in oval ofisi dinlemesi. yani fbi'in elinde bu gorusmenin ses kaydi da olabilir. tabi burasi spekulasyon, onu bilmiyoruz. ama yazili notlari (memo) var, onu biliyoruz.

    adam "sizdir" diyor. lan neyi sizdiriyorsun? comey her isini resmiyete gore yapmis adam, medyaya niye sizdirsin? eline ne gececek sizdirinca? zaten gerekli mecralar istemis iste resmi yollarla, ulasir. adam gelecek hafta tv'lerin karsisinda, senatoda yemin edecek bu sorulara cevap verecek zaten. her isini carpitarak yapmaya alismis turk evladi hala "sizdir" diyor.

    butun bu hengamede bir de trump'in comey'yi "elimde gorusmemizin kasetleri var, basina konusursan bu kasetleri aciklarim haa" diye tehdit etmesi var. angut agziyla yakalandi cunku senato o kayitlari istiyor resmen trump'tan. ya diyecek ki "ben yalan soyledim, kayit mayit yok", ya da pasa pasa kayitlari verecek, biz de gorecegiz ne var icinde.

    olaylarin basina yansiyan yuzu bu kadar. bir de yansimayan yuzu var ki, iste esas orasi olaylarin dondugu yer.