abso10
profili

  • 4. online satranç turnuvası

    bir an önce yapılması gereken turnuva. beni de yazarsanız memnun olurum. fakat düzenleyen arkadaş süreyi iyi ayarlamalı. iyi oynayanı belirleyebilme açısından maçların süresi 15 dakikadan az olmamalı diye düşünüyorum.

    başvurumu gary kasparov'un çok sevdiğim bir sözüyle bitirmek istiyorum:

    "dokunduğunu oynasana amına koduğum"

  • balıkçılarından başka bilinen norveçli olmaması

    satrançta dünyanın en iyi oyuncusu bir norveçli magnus carlsen.

    kendisi has ve has norveçlidir. oslo'da kime sorsanız mutlaka tanır. "haaa bizim magnus mu? iyi çocuktur severim keratayı" der ve gülerler. acıklı bir sıfırdan zirveye gelme hikayesi yoktur. bir röportajında satranca 8 yaşındayken ablasını yenmek amacıyla başladığını ve bunun birkaç haftasını aldığını söylemiştir. yeteneğini farkeden ailesi bunu kullanmak istemiş, köpek gibi zengin olduklarından olsa gerek, hoca olarak o dönem dünyanın en iyi satranç oyuncusu olan gary kasparov'u seçmişlerdir. carlsen 14 yaşına geldiğinde kasparov'dan beraberlik alacak seviyeye gelir. ayrıca akıl almaz bir hafızaya sahiptir. 19 yaşındayken çıktığı bir televizyon programında o güne dek oynadığı tüm satranç maçlarını, hamlelerine kadar hatırladığını kanıtlamışlığı vardır.

    akıcı bir oyun tarzına sahip olduğundan özellikle blitz kategorisindeki maçlarını izlemesi çok zevklidir. bir dönem şah gambitine takmış olsa da genellikle -rakiplerinin aksine- açılışa pek önem vermez. rok yaptıktan sonra şahın önündeki piyonları sürerek atağa kalkması izleyenleri orgazma ulaştırabilir. satranca ilgili değilseniz sikinizde bile olmaz tabi o ayrı.

    şimdi artık 28 yaşında olan, galip geldiği turnuvalar sayesinde milyon dolarlar kazanmış, boş zamanlarında mankenlerle takılan, satranç dünya bir numarası magnus carlsen'ın, hazin olmaktan çok uzak öyküsünü dinlediniz. teşekkürler.

  • 24 aralık 2017 g.saray'a verilmeyen kırmızı kart

    galatasaray'ın net bir penaltasının verilmediği, penaltı olmayan bir pozisyonda ise rakibi lehine verilen penaltıdan gol yediği maçta konuşulan pzosiyon. hakem zaten maçı rezil etmiş, galatasaray'ın bir golünü yemiş, ekstradan da bir gol yedirmiş. hakkında ayrı başlık açılıp ağlanan konuya bak. yazık lan size.

  • maço erkeklerden hoşlanıyorum ayakkabısı

    genellikle ekim-kasım gibi ortaya çıkar. dar kot pantolonun altına giyilir. şöyle örnekleri mevcut:

    https://www.iloveshoes.com.tr/…n-siyah-suet1-1-.jpg

    https://www.iloveshoes.com.tr/…9289718-fsjj7487.jpg

  • irem derici

    kocasızlıktan kuruyup hastaneye düşmüştür diyen şu adamın zamanında kadın taklidi yaptığım bir entry'imden dolayı özel mesajla beni tatile çıkarmayı teklif etmişliği var. 32 yaşında olduğunu ve 18 yaşında olmamı sorun etmeyeceğini yazmıştı. en sonunda "saplı" olduğumu söyleyerek kurtuldum ibneden.

    irem derici'yi gram sevmem ama yokluktan hayatında görmediği birini tatile çıkarmayı teklif eden abazalar da şöyle yorumlar yaparak kendini rezil etmesin.

  • ünlü biriyle ilişki yaşamış sözlük yazarları

    meltem banko entry'imi sildirmişti.

  • zengin olmadığı için sevilmediğini sanan erkek

    parayla ve zenginlikle alakasız başlıklarda dahi konuyu bir şekilde buna bağlayan erkekler. bir kadın tarafından sevilmemiş olmanın sebebi olarak sadece bunu görmek en kibar tabiriyle kolaya kaçmaktır.

    hiç kimse kendisine çirkinliği, sıkıcılığı ya da herhangi bir yönden eksik olmayı konduramıyor ama cebine bakınca kaç parası olduğunu sayabiliyor. bu sebeple de hep fakirim diye olmuyor zannediliyor. halbuki sadece o kadına uygun değilsin. belki sıkıcısın belki çirkin. belki banka hesabındaki parayı çok da takmıyor karşındaki. sana bakınca, yanında vakit geçirince mutlu olmuyor. hepsi bu.

    ortalıkta sürüyle gold digger yok mu? var. fakat şeyma subaşı gibilerin tahtına oturmak isteyen binlerce para avcısının varlığından haberdar olmakla bunu bir aşağılık kompleksine dönüştürüp; ilişkiler konusundaki başarısızlığın faturasını zengin erkeklerin yanındaki kadınlara atmak arasında dağlar kadar fark var. bir kadına çekici gelen bir numaralı parametre para değildir.

    artık birinin kral çıplak demesi gerekiyordu.

    edit: zengin-fakir olmakla alakasız birkaç başlıktan bu konuyla ilgili örnekler koymuştum, sildim.

  • golden state warriors vs fenerbahçe

    fenerbahçe siker atar. net.

    lens, sow ve khaer formdayken golden state doğru düzgün atak bile yapamaz.

    edit: özelden 'basketboldan bahsediyor' yazan olmuş. sözlükteki tüm liselilere lys'de başarılar diliyorum.

  • yakışıklı erkeklerden tipsizlere tavsiyeler

    başlığı açan egoist orospu çocuğunu takmayın, kendisi şu anda evde 31 çekiyor.

  • van der wiel'ın 4.5 milyon dolar dolandırılması

    haberin devamında şöyle bir cümlesi var van der wiel'in: "türk adaletine güveniyorum bu tarz dolandırıcıları sadece türk adaleti durdurabilir."

    adam daha asıl şoku yaşamamış. mahkeme çıkışı 'buraya geldiğim günün anasını sikeyim' diyerek koşa koşa ülkeden gitmezse ben de bir şey bilmiyorum.