liberache4
profili

  • kadınla erkeğin asansöre binmesi halvettir

    öyle bir memleket ki 2 adet dayının binmesi bile kimi zaman minik halvetlere dönüşebiliyor.

  • gelmiş geçmiş en iyi online oyun

    (bkz: knight online)

    pk sisteminden tutun upgrade sistemine , lvl kasmaktan tutun boss kesmesine kadar buram buram zevk akan bir oyundu.

    türkler henüz keşfetmeden hatta daha beramus serverı yokken ares'te oynuyordum. oyunun % 95'i yabancıydı ve hile hurda yoktu.

    ne zaman türkler oyuna dadandı, hile hurda buldu , yabancıları bezdirdi oyun bitti. her zamanki gibi güzel bir şeyin üzerine renk katmadık o güzel şeyi tuttuk ve kendi bataklığımıza çevirdik.

    edit : oyun nasıl pay to win bana anlatır mısınız ? iron neck 400 liraya satılırken 30 lira olan gold premium mu ?

    durumu olmayan alırdı 20 liraya bronze premium ne olacak? en azından aga 500k pls ciler temizlenirdi. yeri geldiğinde spotify hak ediyor diyoruz ya o zaman da ko2 hak ediyordu baba.

    70 lvl üstünü çıkartan fire drake patchinden sonra oyun dikiş tutmadı. tp kapılarında havai fişeklerle koşan türk duperleri oyunun anasını tam da bu zamanda belledi.

    arkadaşlar pay to win olsaydı her sürümünde para isteyen wow tutunabilir miydi ?

    şeker gibi bir oyundu sol eline dark vane takanlar zaten beğendi.

  • ak parti'nin milli birlik yürüyüşü başlatması

    yürüyecek vatandaşların bile yarısı 15 temmuz' un ne olduğundan tam emin olmayanlardır bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. diğer yarısı zaten kör biatçı.

    ama ne yapacaksın ? bulaşmışsın bir kere, bağlamışsın borularını adamın vanasına. vanayı kapatmasın diye atmadığın takla kalmıyor . neden ? yemin ediyorum 3 kuruş için.

    eskiden insanlarımıza bakıyordum komşu komşuyu bile düşünüyordu, kendi yararına olmasa da çabalıyordu. şimdi köy kahvesinde bile millet birbirini ayakta sikmenin derdinde.

    onu bunu bilmem, bu adamlar bu topraklarda birbirimizden nefret etmemizi sağladı.

    edit: düzeltme

  • better call saul

    --- spoiler ---

    s03e05

    gerçekten de şıkır şıkır işlenmiş gayet tatmin edici bir bölüm. burada dikkatinizi çekmek istediğim başka hususlar da var ;

    jimmy aslında ağabeyinin elektriğe karşı bir hassasiyeti olmadığını biliyordu. hastaneye yattığında latin doktor ablamız elektrikli yatağı gösterdiğinde anlamıştı. soru şu : jimmy ağabeyinin bu rahatsızlığının olmadığını bilmesine rağmen neden ona hastaymış gibi davranıyordu ? bence jimmy ağabeyine derin bir saygı ve sevgi duyuyor. defalarca onu tımarhaneye yollama fırsatı elindeyken hep geri tepti, üstelik ağabeyinin onun yoluna defalarca takoz koyduğunu bilerek. bu çabalarının karşılığında hep karşı sevgi görmeyi ve ağabeyinin onun da iyi birisi olabileceğine inanmasını istedi. fırsat verse ikisi de başarılı olup ' kardeşlik türküsü ' nü bile söyleyecek bir aile ortamı yaratmak istiyordu ama olmadı.

    chuck ve bitmek bilmeyen ego pompası yüzünden en son ' çekerim emaneti sikerim adaleti' diyerek mahkemede bir celsede chuck'u önce eski karısına, sonra ortağı howard'a, sonra baro'ya, sonra hakimlere, sonra kendine, sonra avukatlık hayatına rezil etti. tüyü de sivri kafa esas duruşta tekmil vererek dikti ve chuck yıllar süren bu kendini kandırma ve başarısız olduğunda çıldırma rezilliği ile baş başa kaldı.

    bazı suserlar mike reyiz'in hiç değişmediğine dikkat çekmiş. bb dizisinde mike dediğiniz adam doğru bildiğini yapar ve söylenen kadar hareket ederdi. 60 yaş üzeri bir adamın herhalde büyük değişimlere uğramasını beklemiyorsunuz ? adam 1 milyon doları alıp teslim eden bir karakter, bb'de de farklı değildi. zaten mike'ı alemde tutan bu değişmeyen fikirleri ve racona uygun eden old school tavırları. mike eğer değişmiş olsaydı gus amca ile asla yakınlaşamazdı.

    --- spoiler ---