rainyways4
profili

  • türk otomobil sürücülerinin en çok yaptığı hata

    takip mesafesini korumamalarıdır. şehir içinde bir çok kazanın sebebi budur. yol istemek için gelip birden arkanızda belirirler ya da istemese de arabanızın bir uzvu gibi takip eder bu magandalar.

  • eşine kavuşmayı bekleyen 958 öğretmenin çağrısı

    6 senedir ailemden ve arkadaşlarımdan uzak , memleketimden uzak ülkemin insanlarına hizmet veriyorum . geçen sene topladığım puanlarla tayin olamadım , kısa süreli bunalıma girdim ama kabullendim. bu yıl yine deneyeceğim.bu süreçte farklı ilişkilerim oldu ama evlenmedim. yani suçum evlenmemek. çünkü evlenseydim çok daha düşük puanla eş durumundan birçok arkadaşımın yaptığı gibi ilk seneden istediğim yere gidebilirdim. evlilik kurumuna önem veriyoruz diye normal il dışı tayinine açılması gereken birçok yer kapalı görünüyor. ya tamam anladık evliliğe önem veriyorsunuz da neden diğerlerinin hakkına giriyorsunuz ? benim puanımın yarısını toplamış adama her yer açılırken ben neden kısıtlı seçenekler arasından tercih yapmak zorunda kalıyorum ? biz bekarız çünkü bize her şey mübah o yüzden sanırım .

  • 8 eylül 2018 serena williams naomi osaka maçı

    serena williams’ın yaptığı tüm çirkefliklere ve ergenliklere rağmen osaka’ya ezile ezile kaybettiği maç olmuştur. serena çizgi hakemi aleyhine ayak hatası verdiği için ona bu topu senin gırtlağından içeri sokarım diyebilen bir insan . zaten onu sevmezdim ama bugün kendinden nefret ettirdi. 20 yaşındaki rakibi sakinliğini koruyarak büyük bir sportmenlik dersi verdi serena’ya karşı. serena tüm dünyanın gözü önünde hakeme ve rakibine büyük saygısızlık yapmıştır. yaptığı pislikler rakibinin mükemmel performansının önüne geçmiştir. tarihin en büyük kadın tenisçisi olabilir ama asla büyük bir sportmen değildir. asla bir federer bir nadal olamayacaktır bu konuda.
    kortta olanları izlemeyenlere özetleyelim . öncelikle serenanın koçu p. muratoglu yasak olmasına rağmen köşesinden taktik verdi. hakem bunun ardından serenaya uyarı cezası verdi. tabi bu arada serena olayı büyütüp yalanladı ve dramatize etti. daha sonra kaybettiği bir puanın ardından sinirlenip raketini kırdı. 2. uyarı gereği puan cezası aldı. bunun ardından hakeme yine itiraz ederken ‘ sen hırsızsın oyunumu aldın ‘dedi. hakem hakaretten dolayı oyun cezası verdi ve serena hakemi parmakla tehdit edip merkez hakemi korta çağırdı. ağladı ve tüm kortu kendi leyhine ateşledi.
    bu arada serenanın koçu maç sonu taktik verdiğini kabul etti. bu da hakemin hiçbir suçunun olmadığını ve işini doğru yaptığını kanıtladı

  • ingilizcedeki en güzel cümle

    dont forget! the forgotten never forget forgetters.