tukenmezkarakalem4
profili

  • borsaya başlayacaklara öneriler

    başlamayın.
    çok ciddiyim, bir kazanırsanız üç kaybedersiniz. size bana yedirmiyorlar o pastayı. biz ancak tabağı sıyırıyoruz, o da kalmışsa.

  • kedi yavrusunun insan yavrusundan sevimli olması

    insan yavrusunu bilmem ama birçok insandan sevimli olduğu kesin.
    bugün trafikte küçük bir kedi yavrusunun yolun ortasında yemek yediğini son anda fark ettim. direksiyonu kırdım ve karşıdan gelen arabanın da yavaşlaması için kediciği gösterip uyardım. üzerime gelmeye devam eden şahıs ise camını açarak bağırmaya başladı. kendini savunduğu nokta onun durmasının gerekmediği, benim de kediyi ezmem gerektiği yönünde. kedi yerine ona mı çarpsaymışım. zaten hızlarımız en fazla 30 km. ara sokaktayız. hem yavru kediyi hem de beni görüyor ve yavaşlamak yerine yavru kediyi ezmemi bekliyor.
    senden de senin o lüks arabandan da değerli o yavru kedi. çünkü masum. o kediye zarar vermektense, hiç istemesem de seninle tartışırım sorun değil. böyle insanları gördükçe insanlıktan soğuyorum. azalarak bitmeniz dileğiyle.

  • 30 yaşında hala metal dinleyen insan

    metal de dinliyorum, yırtık kot da giyiyorum, deri bileklik de takıyorum, saçlarımı renkli de boyuyorum.
    çoğu kadın gibi otuzuma geldim, demiyorum. hala yirmi bir yaşımdaymışım gibi hissediyorum. konserlere de gidiyorum, barlara da.
    kimi ilgilendirir?

    herkes gibi olmamaya ant içmiştik biz zamanında. tamam belki yine sabah 9 akşam 5 çalışıyorum ama o da yaşamak için.
    siz gidin sizden ev, araba, pırlanta isteyen kadınların gönlünü yapın. bizim gibi sadece sevdiğini düşünen, kimsenin cebindekinde gözü olmayanları da müziğiyle, giyimiyle, görünüşüyle baş başa bırakın.

  • ekşi sözlük 90'ları dinliyor zirvesi 2

    bira ve kahve