alfa adami5
profili

  • en iyi kampüs üniversitesi

    nasıl yazılmamış hayret.
    (bkz: boğaziçi üniversitesi güney kampüsü) bu konuda rakipsizdir. güzelliğinin ötesinde içine girildiği anda insanın tüm hücrelerinde duyumsadığı doygunluk, telaşsızlık ve sakinlik hissiyatını hiçbir yerde yaşayamazsınız. tam manasıyla bir terapi gibidir. sadece o kampüste bulunan bir kişinin ömrü uzar. stresi azalır.

    işlevsellik açısından ise
    (bkz: orta doğu teknik üniversitesi)
    arayıp da bulamayacağınız pek az şey var.

    not: odtü'lüler ankara'yı bilmez.

  • ateist veya entelektüel kız bulmanın zor olması

    arkadaşlar objektif olacağım diye kendinizi ezmeyin. ateistlik durumu ile entelektüellik arasında pozitif korelasyon var.

    dan dun gezen, sapık, işe yaramayan bissürü muhafazakar varken ateistlerin çok büyük bir çoğunluğunun üniversite görmüş, kitapla şiirle sanatla iştigal eden, bireyselliğine önem veren, başkasının tercihlerine salça olmayan, kadın-erkek ayrımı yapmayan, kişisel geçmişi kötü olsa bile davranışlarını yönlendiren bilişsel süreçlerinde normaldışı izlerin görülmediği, az çok kendisini modern dünyanın kültürel normlarına yanaştırmış insanlar olduğunu görüyoruz. ayrıca ateistlerin suç ortalaması da ciddi oranda düşüktür. bir ateist bir dindardan çok daha güvenilirdir. hem zarar görmeme anlamında hem de kültürel kapasite ve arkadaşlık anlamında.

    not: bakın korelasyonda bişeyin bişeye etkisine bakılmaz. iki değişkenin birbirini etkilediği veya iki değişkenin aynı anda varlığı veya birinin varlığında diğerinin yokluğu gözlenir. ama nedensellik iddiası yoktur. demiyoruz ki ateizm sonrası entelektüellik otomatik tanımlanıyor. hayır tabiki. bu düşünceleri dindarlarla görürsünüz. ama türkiye'de inançsız kesimin niteliği yüksektir, net.

  • google translate'nin erdoğan'a yaptığı hakaret

    bazı markalar vardır piyasayı o kadar domine eder ki marka ürünün adı olur.

    (bkz: pimapen)
    (bkz: kola)

    ve artık
    (bkz: erdoğan)

    edit: john sacrimoni ve murattemur kola diye bir markanın olmadığı şeklinde uyardı. haklılar. ben pepsi'yi pepsi cola şeklinde düşünmemiştim.

    gelen eklemeler:
    john sacrimoni , determonist , rencidefelek tarafından (bkz: selpak)
    rencidefelek 'in diğer önerisi (bkz: orkid)

    ayrıca amigdalasiz adam bu duruma (bkz: jenerik marka) dendiğini ifade etmiş. terimsel bir adı olduğunu tahmin edebiliyordum ama bilmiyordum katkısı için teşekkürler.

  • abdullah gül'ün erdoğan'ı tehdit etmesi

    ya apo bi git allasen. zamanında karşı duracaktın iş işten geçmiş adamın elini uzatmadığı hiçbir yer kalmamış hala temkinli tadında sert eleştiri salıyosun. bari şimdi çıkıp cesurca dobra dobra konuş. ama nerde sende o bayrak açacak yürek.

  • 28 nisan 2017 anadolu efes olympiakos maçı

    türk takımı olan efes pilsen'in renkleri olan mavi-beyazın yunan bayrağı'nın renkleri olması, yunan takımı olan olimpiyakos'un renkleri olan kırmızı-beyazın türk bayrağı'nın renkleri olması sebebiyle ilginç bir tesadüf oluşturmuş maçtır.

    sırf bu yüzden bile salon yolunda yarısı efes yarısı olimpiyakoslu dikilmiş hatıra atkısı satanlardan bi tane alınabilir.