ben doktorum acilin6
profili

  • karşı cinsten birinin sizde en çok beğendiği yer

    sözlükte herkes henry cavill aq. bi biz patates kılıklıyız anladığım kadarıyla.
    adam bütün uzuvlarını yazmış iltifat aldı diye. kardeş madem o kadar kusursuzsun hz yusufum diye etrafta dolaş aq gece 2'de sözlükte ne işin var?

  • 2 mayıs 2021 tam kapanma rezaleti

    mart ayında leş gibi havalarda cafeleri, heryeri açık tutup teması arttırıp... mayıs ayında kuşlar uçuşurken insanları eve tıkmaya çalışan iş bilmezler yüzünden bu duruma geldik.
    ısrarla kapatın dedik şubat-mart-nisan aylarında cafeleri, restoranları. mayısta ülkeyi normalleştirecektiniz ama tam tersini yapmaya kalkıyorlar. bir tane doğrunuz bir tane golünüz yok şu hayatta

  • kokusu hoş olan iş yerleri

    fırındır abi. taze ekmek, poğaça kokusu bi çıkarın şu fuları.

  • metrobüse binmenin artık imkansız olması

    sadece binebilmek için sabah 06.40'da durakta oluyorum. iş yerine fazladan 40 dakika önceden gitmiş oluyorum gidip kahvaltı yapıyorum, yürüyüş falan yapıyorum.
    saat 7'den sonra metrobüse binmek im - kan - sız dostlar öyle bir rüya, dünya yok.

    ben sıkı kullanıcılarındanım aktif sanırım 8 seneyi bulmuştur bu b.düzü hattından önce de vardım yani.
    ilk varan öyle patladı zaten bu b.düzü çomarlarını aldılar hatta patladı mk ulaşım aracı. yok yani böyle bir şey esenyurt, haramidere işçi tayfası anasını belledi.
    sonradan artık nüfusta ya da bu taraflarda bir patlama daha oldu (bence esenyurt taraflarında emlak piyasası çok düştü ve yatırım oldu ondan) son 1,5 yıldır bundan 6,7 yıl önce doğal afad olduğunda olan durum hergün oluyor.

    ben 4 sene 29 durak gidip geldim üniversite yıllarında böyle bir durum yoktu son 1 senedir inanılır gibi değil durum yani eve dönerken işte yorulduğumdan daha fazla yoruluyorum. bu sabah (sabah 06.45 gibi bindim) tıklım tıklımdı ve birkaç kadın yolcuyla tıkış oldum cidden iğrenç bir durum kadın huylanıyor ofluyor çantam deyiyor sürekli bakıyor kendimi kötü hissedebilecek her şeyi yaşadım sırtımdaki çanta zaten nefretim oldu resmen günah taşıyorum sırtımda mk.

    türkiye'de mutsuz olmak için bu bile yeter cidden. kimse bu mk aracını hizmet demesin rezillikten başka bir şey değil.

  • kültürlü ve zeki erkeklerin en büyük problemi

    kibar oldukları için genelde ezik zannedilmeleri.

  • hayvanların kahkaha atamaması

    isabet olmuş.
    düşünsene sokak köpeği gelip götümü ısırıyor üstüne bir posta kahkaha atıyor.