balzemiksirke4
profili

  • bugüne kadar yenilmiş en boşu boşuna trafik cezası

    80 le gitmem gereken yerde efendim 90'la gitmişim%10 u 2 ile geçerek topu kalede göğüslemişim. bir de fotomu çekip sağ koltuğu buzlamışlar olur da dostum varsa kocamla aram bozulur diye(bkz: swh)

  • her şeyin en kötü ihtimalini düşünen insan

    anksiyetesi olan insandır.

  • köpekler konuşabilse ilk söyleyecekleri sözler

    halamların apartmanda bir tane golden var bir kere asansörde karşılaştık başını okşadım sahibine ismini sordum, hayvanlarla iletişimim, kurduğum bağ oldum olası iyidir, yolda yürürken üstüme filan atlarlar. geçen gün yine halama giderken ilk karşılaşmamızın üstünden 3-4 ay geçmiş olmasına karşın bahçede brni gören bu yaşlı güzellik ben daha hiçbirşey söylemeden gözlerimin içine baka baka koşarak yanıma geldi. bana birçok insanda olmayan bir samimiyetle hoşgeldin nerelerdeydin dedi resmen. bence bütün hayvanlar zaten konuşuyor kendi dilleri ile, yeteri kadar kalpten bakarsanız görürsünüz bunu.

  • 23 nisan 2017 galatasaray fenerbahçe maçı

    pek iyi hislerle gitmemeiştim zaten stada, negatifi yüklendim baş ağrısı ile döndüm, az önce real-barca maçının özetini izledim ve şuna kanaat getirdim ki bu iki maç aynı spor dalına ait olamaz, bizimkisinde 22 sığır vardı mesela.