i n c i7
profili

  • 4 ocak 2022 starbucks zammı

    emekli veya asgari ücretli gidip güzel bir mekanda bir kahve içemez değil mi? bununla dalga geçmek ne kadar aşağılık bir durum.

  • 30 aralık 2021 kapılara asılan broşür

    kuruyemiş'te yeme yazarak günümü şenlendirmişlerdir. türkçe bilmiyorsanız direkt arapça yazın. onu da bildiğiniz şüpheli gerçi.

  • f-35'ler verilmezse üretiriz

    bunu yapabileceğimize inan koca yürekli ama bilgisiz insanlarımız acaba hayatlarında herhangi bir şey üretmişler mi sormak lazım. sanayinin ne olduğundan bi haber kişiler için söylemesi kolaydır tabi. bu ülkede var olan "know how" da çin mallarının serbest ticaretiyle son 15-20 senede çöp oldu gitti. bugün memlekette bir plastik kalıpçısına çırak bile bulunamıyor. genç mühendisler ithal makinaların satış sorumlusu olmuş durumdalar. ailesi zengin olan zaten kafe, restoran işinde. öyle yönetime böyle know how.

  • 1 mart 2019 rte erzurum mitingi görüntüleri

    muhtemel sebebi havanın -10 derece olmasıdır. bu miting dolduramadı haberlerini senelerdir görürüz. ileriye bir projeksiyon yapalım; erzurum'da akp oyları %71 (ekonomik daralma sebebiyle 1 puan indirdim)

  • karı kız düşürmek için vücut geliştiren erkekler

    tavus kuşunun erkeğinin karşı cinsi etkilemek için geliştirdiği mekanizmaya bakın ve biraz anlamaya çalışın. üremek için bu yapılanlar son derece doğaldır. tutup da "kadın için vücut geliştiren şöyledir böyledir" yazan herkes katıksız bir cahildir.
    ulan meyveler bile çoğalmak için renklenmişler, kendilerine güzel lezzetler geliştirmişler ki canlılar onları yesin sonra kaka yaptıkları yerde çekirdekleri çıksın ve yeni meyveler sebeler türesin. hatta acı biberin acısı bile memeliler onları yemesin çünkü çekirdek kakayla çıkarken zarar görüyor diye ortaya çıkmıştır. acı biberin acısı kuşlara acı gelmemektedir çünkü kuşların sindirimi biber çekirdeklerine zarar vermediği için onlara karşı böyle bir mekanizma gelişmemiştir.

    uzattım ama karşı cinsi etkilemek için yapılan her şey son derece akla uygun ve meşrudur. devam edin, seçilin, sağlıklı genlerinizi yeni nesillere aktarın.

    edit : vücut geliştirme derken kast ettiğim fit, düşük yağ oranlı, doğal sınırlar içerisinde güçlenip kaslanmış bir vücut.

  • muharrem ince'nin adaylığı rte'ye yarayacaktır

    (bkz: don't feed the troll)

  • özgür demirtaş'ın başkan adayı olması

    özgür bey, türkiye cumhuriyeti'nde başkanlığa en uzak olan yüzde 1 lik kısım içindedir sanıyorum. eğitimini yurtdışında tamamlamış, kendi ülkesine dönmüş ve şu an ülkenin en kaliteli üniversitelerinden birinde öğretim üyeliği yapmaktadır. dolayısıyla kendisi bir teknokrattır. sağcı muhafazakar kesimin bu beyefendiyi kabul edeceğini sanmıyorum. tabii biz kalan "ülkenin aydınlık yüzleri" olarak beğendiğimiz kişileri genelde chp'nin başına geçirmeyi isterdik. muharrem ince güzel mi konuştu? hemen chp'nin başına. emine ülker tarhan hayalinizdeki kadın lider mi? dişli ve güzel mi konuşuyor? hemen chp'nin başına. şimdi de başkanlık çıktı. arkadaşlar kabul edelim, milli gelirimiz ve eğitim seviyemiz (ki ikisi paraleledir) nüfusumuza oranla bugün norveç'in sahip olduğu rakamlara ulaşırsa ancak o zaman böyle yetkin bir ismi lider diye koltuğa oturtabiliriz.

    edit: kavramsal düzeltme.