miraletus5
profili

  • recep tayyip erdoğan

    bir üstteki yazara cevaben; destekleyeceğimiz her hangi bir şahıs on beş temmuzlara sebep verecek cemaatlere yol vermeyen, 17 25 aralıkta yolsuzluk yaparak elin cemaatinin eline koz vererek ülkenin itibarını iki paralık etmeyen, gezi gibi bir olay çıkmasına sebep olacak kadar halkı ayrıştırmayan ve ekonominin içine edip doların yükselmesine sebep olmayan bir lider olacak. kısacası rahat ol aktrol kardeşim.

  • bayan değil kadın diyeceksin feminizmi

    bunun feminizmden çok türkçeyle alakası var. bunun kullanımı bay/bayan ya da erkek/kadındır. atıyorum erkek tuvaleti diyorsan öbürüne de kadın tuvaleti diyeceksin bayan tuvaleti dedin mi zaten saçma oluyor.

    edit: kadının karşıtı adam kullanır diye mesajlar alıyorum. ben onu mu diyorum acaba. erkek kadın kullanımı yok mudur? kadın erkek eşitliği dersin, kadın erkek ilişkisi dersin vb. kalkıp da bayan erkek ilişkisi dersen bu saçma olur. kadın kullanacağın yerde bayan kullanırsan aklınca ayıp örter gibi bu saçma. olay bu. feminist değilim. erkeğim.

  • 15 nisan 2017 rte'nin seçim yasağını delmesi

    delinmedik tek kulak arkamız kaldığı için şaşırmadığım gelişme.

  • hayırcıların iyice paniklemesi

    meşazını aldım original mix kardeşim engelliyorum. arkadaşlar siz de var mısınız?

  • kılıçdaroğlu'nun seçim yasağını ihlal etmesi

    bir, eğer asker kılıçdaroğlunu karşıladıysa adamı karşılamaya yollatıp karalama kampanyası başlattılar derim.

    iki, ima edildiği gibi fetöden göz altına alınan komutan kılıçdaroğlunu karşıladı iması yapılıyor ise madem bu adam fetöcü khk ile neden görevine iade edildi derim.

    üç, tarafsızlık yemini eden makamlar eveti savunurken kılıçdaroğluna seçim yasağını ihlal ediyor diyene de hassiktir derim.