eloisee7
profili

  • 24 şubat 2022 thy'nin kiev istanbul bilet fiyatı

    ryanair 8 euro'ya kadar düsürürken biletleri, thy'nin yaptigi havaalani taksiciligidir.

  • milli yalanlarımız

    bu ülkenin 99%'u müslüman.

  • avrupa'da insanları rahatsız eden türbanlı kız

    türbani vs umrumda degil. ama ben 2 senedir almanya'da yasarken, sirf almanlar 'kalkip ülkemize gelmis, toplum düzenine uymuyor' demesinler diye, yaya olarak yol bosken kirmizi isikta acelem dahi olsa bekliyorum. sirf onlari rahatsiz etmeye calistigim düsünülmesin diye, insanlarin markette bile neredeyse 5m ötelerinden geciyorum. ben ve benim gibiler yabancilara karsi önyargilari yikmak adina bu kadar ugrasirken, bu sonradan görme internet fenomen tayfasi(danla midir nedir vs.) yurtdisina ciktigi an icindeki ortadoguluyu ortaya sacmaktan geri durmuyorlar.

    haddini bilmeyen insan müsveddesidir.

    ekleme:

    almanlara yaranmakmis gibi ya da zaten olmasi gerekeni erdemmis gibi lansettigim görülmüs bu yaptiklarim. ama genel kaniyi yikmak ve bu tarz muhabbetlere maruz kalmamak aslinda amac. sanki almanlar yikmiyor mu hic kurallari? entegre olmak malesef bu sekilde basliyor. ayrica kuralsizlik kendi ülkemizde bir suriyeli ya da afgan tarafindan yapildiginda nasil tepki gösteriyorsak ya da beynimizde bir tablo beliriyorsa önyargiyi olusturan, aynisi biz dünyanin neresinde kuralsiz davranirsak yerlileri icin gecerli oluyor.

    dedigim gibi yaranmaya calisiyormus gibi görülebilir. ama yeri geliyor, bir almana karsi hakkimi catir catir da savunuyorum, hatta polise olsun, devlet dairesindeki bir isim sebepli olsun.

  • pazar sabahı erken kalkmak için bir neden

    uyutmuyor sevdan beni.

  • yaşanmak istenen dizi ilişkisi tipi

    chandler and monica. (bkz: friends)

  • düğünde çalması istenen giriş parçası

    bunu yillar oncesinden belirlemis tüm arkadaslarim evlendi. sanirim benim bekar kalisimin sebebidir olmayan dügünde calmasi istenen giris parcam.

  • abd'nin suriye'ye askeri müdahalesi

    ey amerika suriye'ye girsin meraklisi arkadasim, suriye'ye giren demokrasi zannediyor musun ki seni es gecer? o comak eninde sonunda sana da girecektir. ne diledigine dikkat etmeli insan.