kirli sakalli anadolu comari3
profili

  • tinder

    "hollanda’da bir gece parmaklarıma kuvvet edindiğim 20 küsür eşleşmede tek bir seks ya da saygısızlık içeren mesaj almadım."

    siktir git islami evlilik sitesine kaydol o zaman.

  • macbook air

    taşak geçenlerin argümanlara bak. siz almayın zaten kardeşim. bu ürün şarjı uzun giden, gerçekten hafif ve ufak olan laptop isteyenlere hitap ediyor. alır kod yazar, film izler, facebookta gezinir, ağır olmayan render işleri, photo editing, müzik ve türlü medya çalışmalarıyla uğraşır. bu işleri bütün gün yapar, şarj aletini bile yanına almaz. çantanın bi köşesine atıp gezer ve aldığı için pişmanlık duymaz. durduk yere anakartı bozuldu diye götüne 2000 lira girmez çünkü üzerine alenen su dökmediyseniz teknik servis hatayı daima kabul eder. seri üretimde bir sıkıntı varsa değişim bile verilir. adam bu aleti alır, kafa rahat takılır. bu kadar basit. bundan 7-8 sene sonra bile resmi yedek parça bulunabilir, yeni laptopa geçeceğine sadece bir batarya değişimi parası vererek aynı yerden devam eder. satmak isterse ürün değeri düşmediği için güzel bir fiyata da satar.

    hiçbir laptop firmasının yanaşamadığı user experience ve trackpad rahatlığından söz etmeme gerek bile yok sanırım. serinin sonu geldiği için yeni nesil işlemciler olmayacak içinde dolayısıyla parası olana 12" macbook da öneriyorum ayrıca. daha çok batarya ve daha hafif. artık içine i5 i7 de koyuyorlar.

    bu ülkede parası olanın ne alacağına karışma huyu nereden geliyor merak ediyorum.

    gidip kantır abanmak isteyen sırtında 5 kilo kütük taşımakta özgür, karışan yok. amacı oyun olmayan laptop serisini oyun üzerinden eleştirmek için meslek lisesine siktirip gidebilirsiniz, orada bol bol yapıyorlardır bu muhabbetleri. kafanız da rahatlar hem.

    edit: windows muadilini soran olmuş. dell xps 13. macbooka en çok yaklaşabilen ürün bu sanırım windows familyasında. touchpadi de şaşırtıcı derecede iyi.

  • koca bir abdülhamitçi neslin yetiştiği gerçeği

    önce dindar nesille başladı, şimdi de yalan tarihle devam ediyor. bugünün problemleri gelir geçer, bir şekilde çözülebilir problemler olabilir ancak önümüzdeki minimum 50 seneyi bu nesil dolduracak. referandumda evet hayır çıkmasıyla da alakalı değil. bugün iktidar değişse, kim gelirse gelsin eğitimdeki tahribatı düzeltebilecek nüfuza sahip olamayacak. biz kısa vadeli problemlerle uğraşırken alttan alttan dev gibi bir problem edindik. zamanında bu feto puştunun yetiştirdiği gümbür gümbür gelen nesil için "tehlikenin farkında mısınız" diye bas bas bağırabilen bir kitle vardı, ona rağmen yozlaşmadan kaçamadık. şimdi yalan tarih, cehalet, boş gazlama, komplo teorileriyle dolu dini, pozitif bilimden gün be gün uzaklaştırılan sistematik bir eğitim veriliyor. etikten, ahlaktan yoksun, herhangi bir erdem sahibi olamamış berbat insanlar öğretmen olup eğitim veriyor. hem de öyle sikik fetonun pilavla kandırıp evlere yurtlara doldurduğu gibi değil, baya baya resmi, devlet eliyle devlet okullarında verilen bir eğitim öğretim bu. bundan kaçış yok mudur? bu tahribat nasıl düzeltilir? hiç gidip de ortaokul veya lise çağındaki birinin ülke ve tarih hakkındaki görüşlerini aldınız mı? eskiden ipini koparan, arka toplamak isteyen ülkü ocağına falan yazılırdı, ülkü ocakları projesi taşeronluk misyonunu doldurdu. şimdi diriliş ertuğrul, abdülhamitçi aşırı saçma bir nesil var. tamamen kontrolsüz bir kitle. artık cehalette dibi görmek bu olsa gerek.

    bunu nasıl çözeceğiz?