brezer5
profili

  • plazada suyu çömelerek içen embesil

    oturarak su içmek sağlık için faydalıdır = 2023 lozan gizli maddeleri

    bu su içme olayını fetö getirdi ülkeye amaç toplumdan farklı hareket ederek kendilerini belli etmek ve diğer insanlardan ayrılmaktır.

    bu tip bir saçmalığa inanan ve hayatında bunu pratik eden insan daha sorgulamadan neler yapar gördük.

  • 1 ekim 2019 elektrik zammı

    ahmakların ödeyeceği zamdır.

    edit.
    izmir den bildiriyorum sahil şeridi dışında kalan yüksek fiyatlı konut bölgesinden çıktığınız anda az gelir grubunun toplandığı bölgelerde kafanızı kaldırıp sokak lambalarına bakın. sayısız kablo çevredeki apartmanları adeta örümcek ağı gibi sarar. arkadaşlar sadece biz ödüyoruz bu zamları mesela benim evimde 4 kişiyiz ama gelen elektrik faturası 16 kişilik. bunun başka bir izahı olamaz ne güzel memleket adamlar fakir, az kazanıyorlar diye şimdi onların 24 saat açık klimalarının parasını ben ödüyorum gerçekten çok sosyal bir devlet.

    bu durumda biz vaktinde faturasını ödeyen, cezalardan çekinen, insanca yaşamaya çalışan kesim olarak ahmakız.

    edit 2.
    bana güzel küfürler eşliğinde fakirlerin kullandığı elektriğe göz dikiyormuşum gibi mesaj atanlar lafım size ben insani yaşam hakkı olarak belli bir kw saat elektriğin her hane halkına ücretsiz verilmesini istiyorum ama elektrik çalan arkadaşlar o kadar hoyratça harcıyor ki elektriği normalde ödeme gücü olsa asla yapmayacağı şekilde kullanıyor. elektriği israf ediyor keyfince kullanıyor.
    dediğim gibi asgari elektrik kullanımı bir kw saat kadar ücretsiz olsun gene çalmaya devm edecekler gene biz ödemeye devam edeceğiz.

  • facebook'taki beyin yakan dini hikaye

    --- spoiler ---

    kız, ahmaklaşmış adamın üzerine gitmeye başlamıştı.

    --- spoiler ---

    sadece virgülün yerini değiştirerek hikayeye doğru anlamı verdim.

  • 100 yıl içerisinde dünya'yı terk etmeliyiz

    adam size üst fizikten birşeyler anlatsa anlayacaksınız sanki yeter felaket haberi verme bize diyorsunuz. ömrünün sonlarına gelmiş hasta bir insan zorlukla insanlığı uyarmaya ve değiştirmeye çalışıyor ve bu değerli adamın sözlerini dinleyen insanlar sayesinde sivil uzay programları başladı.
    insan beyni olasılık hesabı yapmakta çok başarısızdır insan sürekli olarak başına pozitif olumlu şeylerin geleceğini inanır ve bu yüzden kötü şeylerin kendini bulacağını asla inanmaz stefan hawking'in bu öngörüsü öyle ufuk üfürükten sallama bir şey değil bir gerçektir aklıbaşında insanlar onu dikkate alacak ve çalışmalara devam edecekler ve belkide bu sayede sizin yani aptal ataların aptal çocukları uzayda yaşayabilecek.

  • gardıropta yaşayan 5 kişilik şanlıurfalı aile

    ben okudum kendimi yetiştirdim işim var hala nasıl çocuk yetiştiririz ona iyi bir gelecek sağlayabilirmiyim diye düşüne durayım adamın umrunda olmadan anlık zevkleri yüzünden belkide dünyaya bu çocukları getiriyor sonrada benim vergimle yardım edilsin istiyor. bu adama bir ev verin 4. çocuğu yapmazsa ben birşey bilmiyorum.
    devlet bunlara yardım edeceğine ebeveyn ehliyeti çıkarsın nasıl herkes araba süremiyorsa herkes çocuk sahibi olmasın.