ne zaman yazar yapacaksiniz la4
profili

  • tüm zamanların en iyi türk filmi

  • 25 ağustos 2019 ultraslan tribün rezaleti

    son bilgi: kulüp rezaleti yaşayan arkadaşın tribünü değiştirmiş, aynı şekilde fiziki müdaheleye maruz kalan engelli kardeşimizin de yeri degişmiş. ayrıca, emniyet’ten aranmış. müdaheleyi kamera kayıtlarından tespit edip gerekenin yapılacağı söylenmiş kendisine. emniyete gidip yazılı ifade verecek kendisi. kulüp tüm imkanlarıyla takipçisi olacağını belirtmiş.

    rezalet gibi rezalettir. tribüncü geçinen çakalların, kendisine ve çocuklarına kombine alan galatasaray taraftarlarının koltuklarını zorla kullandığı ve tehdit edildiği söyleniyor. engelli birini yerini vermek istememesinden dolayı vurdukları yazılmış. kendilerini ne zannediyor? o bölgedeki tüm kombinelere şiddet uyguladıkları söylendi. bu konunun peşi bırakılmamalı.

    aşağıda linkini verdiğim olayı kendisi twitter'da anlatmış. bu tarz şiddete, vandallığa, haksızlığa, hukuksuzluğa hiçbir şekilde izin verilmemeli. olay süratle araştırılmalıdır.

    ilgili tweet flood'u.

    edit: tehdit aldığını söyleyerek twitlerini sildi. ancak yazdıkları aşağıda mevcut.

    --- spoiler ---

    sayın yönetim 5 yıldır aynı yerde olan 3 adet kombınemı tekrar bu sene yeniledim çocuklarımı aldım maça gittim fakat mac baslamaya yakın ultraslan grubundan 200-250 kısı bizi koltuklarımızdan kaldırıp maçı bize zehir ettiler.

    bırakın sampiuonlugu 2950 tl verdıgım adet basına 3 kombıne yerımı kendılerını trubuncü olarak tanına zorbalar 7 yasımdaki oglumu aglatarak yerinden kaldırdı bu galatasaraylıga yakısmaz ultraslana hic yakısmaz gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

    evet ultraslan dogu 413 blokta kombinesi olan herkesi yerinden kaldırdı ben cocuğumla geldim baskası eşi ile geldı ama kaldırdılar bundan sonra burdayız biz gidin başka yerde seyredin dediler 3 adet kombineye adet başı 2950 tl para verdım ben galatasaraylı değilmiyim???

    https://twitter.com/…tatus/1165880762698227712?s=19

    buda dun tartısmada yerıne oturmak ısteyen bır arkadasa yapılanlar.

    bu arkadasta engelli bir arkadaş.

    --- spoiler ---

  • mustafa cengiz'in seçim öncesi ekşi sözlük mesajı

    başkanımız mustafa cengiz'in bugün yapılan galatasaray başkanlık seçimi öncesi galatasaray lisesi'nden biz galatasaraylı sözlük yazarlarına mesajıdır. ve youtube linki.

    not: röportaj tadında bu video için sourlions ailesinden paraya money diyen adama ve ekşi galatasaraylılar etkin whatsapp grubu olarak başkan'ımıza teşekkür ederiz.*

    (bkz: dursun özbek'in başkan olmasını istemiyoruz)

  • tıptan daha zor olan bölüm

    insanın istemeden okuduğu tıp bölümüdür.

    (bkz: 9 saat sonra sınav varken oturup entry girmek)