fech6
profili

  • evrim teorisini kanıtlanmamış sanan cahil tip

    ya bir hipotezi destekleyen deneylerin tamamı hipotezin dogrulugu yönünde sonuç veriyorsa bu teori olmuştur.

    türkce okuduğunu anlamazsa, biyoloji bilgisi kim bilir hangi cemaatte badelenen biyoloji hocasından gelirse, bilimsel bir teorinin kanıtlanmış olduğunu bilmemesi normal.

    mesela senin ananın, senin anan olduğunu dna'sına bakarak anlayabiliyoruz. hatta bir kişinin senin ananın anası olduğunu da dnasına bakarak anlayabiliyoruz. çok basit bir analizi var. ama sende 3 milyar harf var. bu o kadar çok ki, senin ananının anasının anasının ...... anasının maymunlarla ortak olduğunu, hatta kaç jenerasyon önce ortak olduğunu da anlayabiliyoruz. hatta hatta senin ananın anasının anasının ...... anasının palamut/levrek ile ortak atası olduğunu da dna'larınızı yan yana getirerek anlayabiliyoruz.

    yani dna'larınızı karşılaştırıp bir formüle koyup hesaplıyoruz. mis gibi çalışıyor. üstelik einstein olmanıza gerek yok. biyoinformatik bilen 20 yaşındaki ortalama bir lisans öğrencisi yapıyor artık bu işleri. azıcık ilerleyin.

  • gayliğin özendirilmesi

    özendirildigi icin gay olmaktan korkan insanlarin derdi.

    ya arkadas, sen istersen 100 tane film yap bir erkek olarak beni bir erkekle beraber olmaya ikna edemezsin.
    ya da istersen 100 tane film yasakla, birbirini seven iki erkegi ayiramazsin.

    netflix izleyip özenip gay/trans olanlar mi var aramizda? söyleyin ona göre konusalim.

  • almanya japonya nasıl gelişti

    abd destekleriyle kendine saray yaptirmayip, bilim ve üretime yatirim yapan vatansever yöneticileri sayesinde.

  • 22 nisan 2019 süleyman soylu basın toplantısı

    yıllar önce fetö'nün bayrağını taşıyan içişleri bakanı soylu'nun şimdilerde pkk terör örgütünü adeta bir örgüt yöneticisi gibi yönlendirdiği gözümüzden kaçmiyor. ne zaman kendi başarasizligini örtmesi gerekse, ne zaman terör beka diye türk milletini tehdit etmesi gerekse hemen pkk çikiyor adam icin terör eylemi düzenliyor.

    bugün saat 1 gibi düzenlemesi muhtemel basın toplantisinda "kk'ya saldiriyi ben yapmadim ama yapılanlari da destekliyorum, bize oy vermeyen herkes terörist" konulu bir konusma yapmasi bekleniyor desek yalan olmaz.

  • kılıçdaroğlu'dan sözcü operasyonuna sert tepki

    kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
    "gerçekten bizi derinden yaraladı. sözcü'ye yapılan operasyon kabul edilemez (kabul edildi)..... bütün yargı mensuplarına çağrı yapıyorum: siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz. sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez (teslim edildi)."

    sayın kılıçdaroğlu, bugun sozcü'ye feto operasyonu yapıldıgında hala insanları sokaklara dökemiyorsanız, cumhuriyet gazetesinin geri kalanı da içeri atıldığında aynı sözleri söyleyecekseniz, zaten sizin için geldiklerinde bundan kimsenin haberi olmayacak bile. ellerim ayaklarım beynim uyuştu sizin muhalefetinizi izlerken.

  • çaresizliği anlatan filmler

    (bkz: a haber)