doyoubelieveinlifeafterlove6
profili

  • fatih portakal

    bu akşamki yorumlarına “helal olsun” diyorum ve tekrar “helal olsun” diyorum.

    heykelini diksek taşaklarına beton yetmez fatih.

    süleyman soy/lu, rte ve bahçeli’nin milleti provake ettiğini söyleyebilen ana akım medyadaki tek kişidir kendisi.

    edit: parti kur oy verelim. (ciddiyim)

  • survivor 2017

    ogeday adem'in göğüs gerdiği psikolojik saldırılara maruz kalsa ağlamaktan oyun oynayamazdı. serhat, ilhan iki kere höt dedi buna kendini toplayamadı iki saat morali bozuldu oyuna çıkmadı. ama adem yumuşak yüzlü diye onla oyunda alay edebilecek tıynette. rakibine yalandan puzzle oturmadı diyip oyunda yavaşlatana, oyunda rakibiyle alay edene üçkağıtçı ve hadsiz denir en hafif tabirle. yaptığı hareket köşeyazısı konusu bile olmuştu. bir de üstüne yediği her haltta sürekli "ben bişey yapmadım abi" tripleri çok korkakça. madem yiyosun bi bok arkasında dur. gerçi bu çocuğun adını bile ben üçüncü ayda berna'ya göğüs attığında öğrenmiştim. kısacası korkak ve şımarık bir ergen irisinden survivor şampiyonu olmaz.

    10 yıldır izliyorum yarışmayı ilk defa bu sene oy attım. adem, son yıllarda şu yarışmada gördüğüm en düzgün karakter.
    adem yaz 1890'a gönder.

  • survivor 2017

    sema elenince hafif bi içim burkul...

    şaka şaka sema iğrenç bi kişiliksin, doğru bildiklerin yanlış, yanlışların doğru. bi format attır kendine. nefretle baktığın adem'e elenmen de çok güzel oldu.
    o iyi niyetli çocuğa kurban olun lan hepiniz.

  • survivor 2017

    yarışmanın bu sene seyredilme nedeni olan adamın performans görüntüleri bilinçli olarak çok vasat yapılmış.

    görüntülerde adem'in patlak kaşıyla, yaralı diziyle milleti ipe dizdiği sumo oyunu yok ki efsaneydi ama asıl önemli olan, namağlup rakibi yunan yorgos'u yenip oyunu türkiye'ye kazandırdığı an da yok. inanılır gibi değil. lan daha önemli bir an olabilir mi bir yarışmacı için, atlanmamış, bilerek koyulmamış bence. bu paranoya değil artık, o kadar amatör bir ekiple çalışmıyor acun. bu gözden kaçırılacak bir şey değil. bir futbolcunun şampiyonlar ligi finalinin son saniyesinde kupayı getiren golünün onun tanıtım videosuna koyulmaması gibi bir şey bu. gerçi acun tebrik bile etmemişti adem'i oyun sonrasında söz verirken.

    biz hatırlıyoruz ama

    1923 şampiyon

  • survivor 2017

    gerizekalının teki gelmiş adem'i destekleme nedenini etnik kimliğine bağlamış. ben ve benim gibi -senin beyaz türk olarak sınıflandıracağın- birçok arkadaşım adem'i destekliyoruz. neden biliyor musun? biz insanları değerlendirirken iki kıstası gözetiyoruz, o insan iyi mi kötü mü. adem'i biz mert, yürekli, yetenekli ve iyi bir insan olduğu için çok seviyoruz. senin gibi aptal faşistlerin anlayabileceği bir mevzu değil tabii bu.
    bir insanı sevme/sevmeme nedenini etnisitiye bağlamak aptallıktır, cehalettir, beyninde bulunan yüz milyar nöronundan 2-3 tanesini kullanamamaktır.

  • survivor 2017

    herif gelmiş zeka seviyesiyle survivor izleme arasında korelasyon kurmaya çalışıyo. cvmi göndersem içeriğini anlayamazsın, bunu söyleyebiliyorum çünkü üşenmedim baktım girdiğin entrylere. ben de senin bilmem ne maçında verilmeyen penaltı hakkında entry girmeni saçma buluyorumdur belki ama aynı başlığa girip saçmalamıyorum. isteyen istediğini izler peki sen ne sikime dahil oluyosun mevzuya.
    şimdi go straight ahead and then fuck off.