mxsmxm5
profili

  • henry onyekuru

    twitter’da kendisi hakkında bir fenerlinin yaptığı ve yarıldığım bir yoruma denk geldiğim oyuncu;

    “onyekuru diye bir futbolcu var, dünyada sadece galatasaray’da oynamaya gelmiş aq”

    asdafsghsha

  • cinayet süsü (film)

    emeğe saygı duyduğum için acımasızca eleştiri yapmayı çok tercih etmiyorum fakat bu film gerçekten berbat olmuş.

    burada türk sinema tarihinin en iyi komedi filmi yazanlara tek bir sözüm var; ha siktirin lan oradan ibneler!

  • aziz kocaoğlu'nun izmir'i 70 yıl geriye götürmesi

    yıllarımı chp’ye oy veren biri olarak söylüyorum; eğer chp tekrardan bu aziz kocaoğlu denen şahısı aday gösterecekse yerel seçimlerde kesinlikle oyumu vermeyeceğim. artık ödenek gelmiyor yalanına da kimse inanmıyor. adam 70 yıl öncesinin sistemi olan tramvay ulaşımını getirip şehir trafiğinin amına koydu. şimdi halkapınar’a 115 metro vagonun park edebileceği yer altı tesisini kurduklarını, 11 km uzunluğunda aldığı raylı sistemi 179 km uzunluğa kavuşturmayı böbürlenerek paylaşıyor. be ahmak adam, insanları izbana yönlendirmek için bir çok otobüs hattını kaldırdın, insanlar 3 vesait yaparak evine ve işine gidiyor. 1079 km yapsan ne olur? ahır kokulu izbanınızla övüneceğinize şehir trafiğini düzene sokun, izmir’lilere yakışacak bir şehir yapılanması sağlayın. hep söylüyorum; izmir güzelyalı’dan, karşıyaka’dan, alsancak’tan, bostanlı’dan ibaret değil.

    araştırıyorum, okuyorum, izliyorum ve dinliyorum; eskiden izmir denilince herkes gıpta edermiş, yaşamak için, görmek için. ama şimdi gelenler rezaletle karşılaşıyor. artık defol git.

    dip not; izmir’in hemen her sokağı hendek gibi. aracınla şehir içinde dolaşmak, bir yerlere gitmek çin işkencesi gibi. hem miden ağzına geliyor hem de sürekli amörtisör masrafı çıkıyor. yamulan jant ve yarılan lastikte diğer ayrıntılar.

    edit: bazı andavallar beni akpartili olmakla ve aktrollükle suçlamış. gerçekten eleştiri kabul etmeyen aktroll zihniyetlerinden farkınız yok. ben chp'ye aziz kocaoğlunu tekrar aday gösterirse oy vermeyeceğimi söyledim. yaşadığım şehiri bir tık ileriye götüremeyen esnaf çıkması, başarısız bir adama oy vermek zorunda değilim! emin olun bir çok kişi de aynı şeyi düşünüyor. ha izmir köye dönse gene akparti adayına oy vermem. ama diğer alternatifleri değerlendiririm.

    ispat etmek zorunda değilim ama ama şu entrylerime göz atarak, akparti ve aktrollerle ilgili düşüncelerimi görebilirsiniz;
    (bkz: #78842183)
    (bkz: #78747261)
    (bkz: #78700136)
    (bkz: #78679997)
    (bkz: #78451960)
    (bkz: #78437766)
    (bkz: #78354817)
    (bkz: #78289232)
    (bkz: #78196057)
    (bkz: #78184129)
    (bkz: #78167254)

    edit2: bir kaç rica üzerine azize benzetmesi kaldırıldı.

  • 16 nisan 2017 anayasa değişikliği referandumu

    bugün bu referanduma dair umudum cok arttı.
    hastalik derecesinde akp'li olan eniştem, her yerde evet naraları atarken bugün oturup ilk defa maddeleri incelemis ve bu anayasa olmaz diye simdi hayir diyor.
    hala akp'li, hala tayyipci. ama hayir diyecek. şükürler olsun ki, gerçeği gören akp'liler de var. hem de düşündüğünüzden cok daha fazla.

  • 11 şubat 2017 bursa lehine verilen penaltı

    penaltıyla alakasi olmayan bir pozisyon. eller bariz kapali, futbolcu eline götüne mi soksun?

    haa şunu da soyleyeyim, rakip takim başına gelince hahahaha, kendi basina gelince küfürü basıp isyan edenlerin tek tek amk. adalet sadece sana tescil etmez. ya bir olunacak şu hakem sorunu çözülecek ya da buna razı olacaksınız.

    not: gs