david people7
profili

  • biontech yan etkileri

    sadece kol ağrısı olanların da yazmaları bence iyi bir şey. aşı olmadan önce burayı okudum ve "iyi çoğu kişide sadece kol ağrısı olmuş." deyip içim rahat gittim. ki bende de sadece kol ağrısı oldu. eğer her okuduğum entryde "öldüm, bittim." yazsaydı soğuk soğuk terlerdim herhalde aşı olana kadar. o yüzden yaşadıklarınızı yazın arkadaşlar. henüz olmayanların içini rahatlatıyor.*

  • lc waikiki lgbt yasağı

    ticari kuruluşların tek amacı daha çok para kazanmaktır. bu sebepten dinleri, dilleri, ırkları, siyasi görüşleri olmaz. aldıkları bu karar da hedef kitlelerinin bir yansımasıdır. batı dünyasındaki markalarda da durum aynı şekildedir. siz sanıyo musunuz ki lgbt hakları çok umurlarında? bütün bunlar marka imajı yönetiminden başka bir şey değil. yarın lgbt bireyler lcw müşteri kitlesinin %51'ini oluştursun o zaman en önden lcw savunmaya başlar lgbt haklarını. çok kafaya takmamak lazım bu durumları. önce toplumlar değişmeli ki toplumlardan nemalanan markalar değişsin.

  • bitcoin

    bankadaki parasının reel karşılığının olduğunu düşünen insanların eleştirdiği kripto para. maalesef bankalardaki paralarınız da sadece 0 ve 1'lerden oluşuyor çağımızda. üstelik o veriler, blockchain gibi şu ana kadar geliştirilen en güvenli veri saklama yöntemini de kullanmıyorlar ve bankalarda çalışan insanlara emanetler.

    ha ama altın alıp tarlanıza gömebilirsiniz. o zaman içiniz rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz geceleri.

  • abdülkadir ömür

    internette herkese açık uluslararası bir oylamada "altın kaleci" ödülüne bile aday gösterilse kazanacak olan futbolcu. çünkü türk...

  • 8 kasım 2018 fenerbahçe anderlecht maçı

    2-0 tehlikeli skor umarım hatalı verilen bir taçla maçı kaybetmeyiz.

  • 7 haziran 2018 cleveland cavs gs warriors maçı

    beyler lebron niye kaybediyor acil bi bahane bulun ben bulamadım.

  • robin van persie

    bir fenerbahçeli olarak söylüyorum bu adamın bugün yaptıklarını savunan içten pazarlıkçı, kalitesiz, varoş ruhludur. zamanında melo aynı hareketleri yaparken söven insanlar bugün bu adamı savunuyolar. sonra gelip ligin kalitesizliğinden dem vuruyolar. bırakın arkadaş asıl kalitesiz olan sizsiniz, lig değil. müstahak size bu lig.