uskudar3
profili

  • muharrem ince

    %2 si ile %48'lik oyu olan adama cekil ve beni destekle demistir. kendisi artik dogu perincek gibi bir siyaset troludur, ciddiye alinmasina gerek yoktur.

  • tarık çamdal

    bu arkadaş alman 4. ya da 5. liginden eskişehirspor'a transfer oldu. amatör futbolcudan halliceydi, almanya'da aylık 3-5 bin euroya oynuyordu, eskişehirspor ile yıllığı 300 bin eurodan anlaşma imzaladı. lige 35 yaşındaki dede'nin yedeği olarak başlamıştı daha sonra formayı aldı, arkadaşın tek özelliği hızlı olması ve kanatta charge alıp faul yaptırmasıydı. koca 1 yılda 0 gol 0 asist yaparak nasıl olduysa bütün kulüplerin dikkatini çekti. çok aman aman da top oynamıyordu eskişehir'de. sadece hızlıydı ve 3 metre yakınına pas atmayı biliyordu o kadar.

    sonra 4.75 milyon euro'ya eskişehirspor'dan bu adamı satın aldılar, ortalama 1.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzaladılar. adamın geliri 1 yılda 60 bin eurodan 1.5 milyon euroya çıktı. 25 katı yani. bu adamın kalitesi her zaman almanya'nın 3-4 ligleri seviyesinde kaldı ama 25 kat para verecek bir keriz bulduğu için çılgınlarca para kazandı. sezon sonu oynamaya devam etmek isterse almanya'ya dönüp kaldığı liglerden devam edebilir ya da ömrü boyunca yatarak bu parayı yiyebilir. siz de forma, kombine bileti, bileklik almaya devam.

  • erdoğan 2034'e kadar iktidarda kalabilir

    valla ben de uzun süredir tayyip'in iktidar süresinin siyaset bilimi ile değil biyoloji bilimi ile ölçülebileceğini düşünenlerdenim.

    2034'e kadar yaşar mı bilmem. yaşarsa da ya en dipte olur ya da en tepede bu da kesin.