ne14u6
profili

  • sigarayı bırakanların bildiği en iyi şey

    sigaraya verdiğiniz para birikmiyor arkadaşlar bilgisini vereyim burdan.

  • prezervatif firmalarının cinsiyet ayrımı yapması

    (bkz: derdinizi sikeyim)
    söylemek istediklerim bu kadardı, teşekkürler.

  • bursalıların akhisarlı dedelerden dayak yemesi

    ne gerizekalı adamlar bunlar ya. kahveye girip olay çıkartmak nedir amk? izle maçını siktir ol git evine. yemin ederim bunlarda sike sürülecek akıl yok. sövünce de sövdü oluyor sonra. boşuna memleketin haline şaşırmayın, böyle sığırlarla yaşıyoruz işte.

  • hiç kadın şair olmamasının sebepleri

    can yücel bu soruyu soran bir öğrenciye "ne bileyim oğlum, sikimizle mi yazıyoruz şiiri" demiştir.

  • 23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçı

    hakemin katlettiği maç. bugün yine bir hakem oyuna ne kadar etki edebilir görmüş olduk. beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı, ofsayt denilen net gol pozisyonu, verilmeyen kartları vardı. adamları yediler resmen.

    not: gs.

  • carrefour'un bebek mamasına hırsız alarmı takması

    düpedüz şerefsizliktir. carrefour'un görevi ücretsiz hizmet sağlamaktır. ihtiyaç sahiplerine destek olmaktır. ticari kaygı da neymiş? siktirmeyin ticaretinizi. öbür dünyaya yatırım yapın biraz. carrefour bir ticarethane mi? (bkz: bitch please)

    halka destek olmak devletin değil, işletmelerin görevidir. devlet zaten bütün dünyanın kıskandığı duble yolları yapıyor, köprüler yapıyor. daha ne yapsın? her şeyi devletten beklememek lazım. hemen fularımı çıkartıp "carrefour gelirinin %4'ünü dağıtmalıdır" şeklinde bir change.org kampanyası başlatıp bu duruma dur demeliyim.

    kahrolası fransızlar! sözde wal-mart'dan sonra dünyanın en büyük mağazacıları bunlar. yeni türkiye'nin bebeklerine mama vermekten bile acizler... lanet olası paraleller. bunlar hep amerika'nın oyunu ama biz bu oyuna gelmeyiz.