serpens caput5
profili

  • farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweet'i

    murathan mungan'ın "popüler entelektüel" sıfatını darmadağın eden tweet. eh, bir yerde böyle sona eriyor işte ticari edebiyat figürlerinin "saygınlıkları".

    takdire şayan.

  • ben euroleague'e karşıyım euroleague hırsızlık

    bence hırsızlık ülkenin ormanlarını yakıp bakanlıklara rüşvet vererek otel yapmak. bence hırsızlık halkın vergisi ile mülklere sahip olmak. bence hırsızlık zaten bir spor kurumuna hibe edilmiş araziye yeni bir stadyum inşaa edebilmek için bir camianın şerefini harcamak. bence hırsızlık amatör branşlardaki atletlerin, teknik ekibin tüm çaba ve azimlerine "amatör şubeleri kapatacağız, futbol şubesine yük oluyorlar" demek.

    hırsızlık ne biliyor musun? bir beşiktaş taraftarının elinden kulübünü almak, bir türk'ün elinden ülkesini almak. işte hırsızlık bu.

  • domuz eti yiyen türk

    insanın insanı yediği türk toplumunda nedense kana dokunmaktadır domuz yemek.

  • efendi erkeklerin çok sıkıcı olması

    efendi erkek sıkıcı değildir, belki de sizin kültürel gelişmişliğiniz efendi erkeği anlayabilecek seviyede olmadığı için sıkılıyorsunuzdur.

  • ekpe udoh

    bir milyon mil kazandığına kendisi bile şaşırdı, "what?!" diye sordu. adamın kitap kulübü varmış; okuması için kitap tavsiye edilmesini istiyormuş, okuduktan sonra da twitter'da tartışıyormuş kitap üzerine takipçileriyle. blog'u varmış, çeşitli konularda araştırmalar yapıp "project" hazırlıyormuş. bir de işte böyle şahane sahada. gülünce de gözlerinin içi gülenlerden, gitme ekpe!