onumuzdeki maclara bakalim10
profili

  • masterchef türkiye

    madem girdim şunu da yazayım;

    geçen sene furkan tabağından memnun olmadığı halde boş tabak vermek istemedi ve mehmet şef furkan'ı itin g.tüne sokarak ağlattı.. ayyuce de aynı yemeği beceremediği için tabak vermemişti.. mehmet şef de furkan'a getirmeseydin o zaman, ayyüce çıkaramadım tabağı dedi, sende çıkarmasaydin bunu vereceğine dedi.. furkan ağlamaktan kendisini bile cevap verip savunamadı garibim..
    aha da burada
    yamulmuyorsam mehmet şefin bu ayarsız davranışı yüzünden de ceza verdi rtük..

    şimdi, şükrü sevdalısı değilim ama adam kurabiyeye benzemiş diye tabağı çıkaramadım dedi ve sunmak istemedi.. bu defa hep bir ağızdan bunu saygısızlık olarak nitelendirdi şef beylerimiz.. bu ne perhiz ne lahana turşusu?.. geçen seneden bu yana değişen nedir çok pardon?..

    tanım: bir dedikleri diğerini tutmayan şeflerin sunduğu zaman ayarsız program..

    edit: linkler ve imlâ..

  • müge anlı ile tatlı sert

    müge'nin devletin kurumlarına laf söyletme kotası dün dolduğu için bugün" jandarmayı unutun, ağzınızdan düşürün, burası jandarma programı değil" diyerek devreden çıkarıyor..

    betül senin allah.binbir türlü belani versin, hala osman'a abi senin kardeşlerinle bile alakan yoktu nerden bileceksin diyor..

    bu ülkede insan okumasın ya okumasın, ailesini gece gündüz ders çalışıp biraz görmese demek ki ailesi öldürülmeye layık, kardesleri de kendisini suçlamaya hak görüyor kendinde..
    betül betül betül allah senin gibi gelinleri kimseye musallat etmesin.. senin gibi pislikleri eş diye kimseye nasip etmesin..
    sen, büşra, uğur ve o sıfatından -teşbihte hata olmaz- bok akan baban hepiniz aynı iğrençlikteki yaratiklarsiniz.. hepinizin yok olması hepimizin tek dileği..

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    evrim'e edilmeyen hakaret, sayılmayan küfür kalmadı sanırsam.. eleyin artık şunu da ailesi sürekli küfür yemekten kurtulsun.. evrim'in karaktersizligi umarım kalıtsal değildir.. şahsî bir çirkef olduğuna inanmaya çalışıyorum.. gerçekten de gördüğüm en riyakar insanlardan birisi evrim.. çok kötü kalpli.. kimse hakkında ıyi bir düşünceye sahip değil.. kimin arkasına geçse oranın yalakası oluyor.. şahsiyetsiz bir duruş bu.. insanın çizgisi olur ama insanın işte..

    elen artık evrim, elen yeter..

  • kimse durduk yere boğazını kesmez

    vahşeti işleyen adamla aynı zihniyete sahip bir yaratığın ilerde kendi karısı vs. olursa aynı suçu işleyeceğini potansiyel olarak gözümüze soktuğu iğrenç cümlesidir..

    ıfade veren eski koca "evleneceğini söyledi, velayeti istedim, küfür etti, ben de yanımda gezdirdigim bıçağı once karnına salladım, sonra boğazına kestim." derken bu it diyor ki, kimse kimsenin sebepsiz boğazını kesmez..
    buyur, sebebi katil söylemiş, bu mu sizin sebebiniz? senin o zihniyetine sokayım ben şerefsiz it..

    suçu ve suçluyu övmekten aynı suç ile yargılanması gereken embesil biridir.. şikâyet edelim..

  • müge anlı ile tatlı sert

    yıllarca aile içi şiddetin mağduru olup sonunda babasının katili olmak zorunda kalan bir çocuğun yaşadığı buhranı izleyip içimin yandığı program..
    babanın eve getirdiği erkekler tarafından kızına yapılmış taciz suçlaması ve şikayet var,
    babanın eve getirdiği kadınlar ve eşini düşürdüğü o iğrenç durum var,
    içki ve dayak daimi olarak var,
    yaşanmış koca bir ömürde hiç yaşanmamış o kadar çok şey var ki... kaçsa da kurtulamamış kadın ve çocuklar.. kaç kendini kurtar demiş çocuklar ama kadın çocukları için yine katlanmış bu adama.. bırakmam demiş.. anne olmak ne kadar başka değil mi?..
    gün yüzü görememiş bir kadının sırf çocukları pis bir babanın eline kalmasın diye nelere katlandığını dinleyip insan kendisinden utanıyor..

    yani tarif edemem.. bir adam neden bu kadar kötü olmak zorunda ki neden ya neden? neden aile olmak için evlenip ailesini bu hale getirir insan? "hem kendisini yaktı hem beni" dedi kızcağız.. acısının tarifi yok.. annenin nelere katlandığını görüp onun ölmesine neden olabilecek kazanın önüne geçmeye çalışırken babayı öldürmek zorunda kalmak... sen
    tarifi olmayan bir acıdan bahsederken kızın söylediği bir başka söz de çok önemli "annem artık kurtulduğu için iyiyim" ne kadar kötü bir durum.. adam ne kadar kötü ki kızı o öldüğü için annesi rahat etti diye iyi oluyor.. nasıl bir acı düşünün..

    bugün içimi paramparça eden bir kadın ve kızının dramıyla beni hüngür hüngür ağlatmış program.. iyi insan olmak çok ama çok önemli.. iyi insan olun erkekler ve iyi insan olun kadınlar.. mutsuz evliliğiniz varsa ne olur ayrılın.. bir kadını ya da bir adamı katil olmak zorunda bırakmayın.. bir evladı katil yapmayın.. adını sevgi koyduğumuz şeylere saplantılı olmayın..

    ne olur insan olun.. insan gibi yaşayın..

    eklemek isterim: olay duyulursa suçu ben üzerime alacağım diyor anne aynı zamanda.. bakın anne olmak öyle bir şey.. çocukları için yaşamış bir kadının kalan ömrünü de yine çocukları için feda etmesidir bu.. gerçekten annelik bambaşka..

    kızın ceza almaması olanaksız elbet ama inşallah en hafif ceza ile çıkar..

    edit2: üstte birisi cesedi parçalamak yazmış, parçalamak yok arkadaşım.. adamı çekerek tandıra atmış ve yakmışlar.. kimsenin parçalara ayırması söz konusu değil..

    söylemeden edemiyorum, ya hu kızcağızın düştüğü durumu anlatmaya çalışıyoruz burada.. kız ve anne sanki bile isteye adamı öldürmüş de yakmış gibi konuşmuşlar.. bakın bu adam bu kadını o silahla öldürseydi sizler de çıkıp burada "adam bunları bunca zaman yapmış neden ceza almadı, elimize versinler parçalayalım" naraları atacaktınız.. şimdi adamı savunucusu mu oldunuz? adam bir pislikti ölmeyi hakediyordu iyi olmuş demiyoruz.. adamın bir pislik olmasına ve ölmeyi haketmesine rağmen olayın 'kazara' olduğunu, anneyi korumak isterken gerçekleştiğini ve bunun bilincinde olarak bir karar verilmesi gerektiğini savunuyoruz..
    bu kadar ikiyüzlü davranmayın.. kocasını aldatan kadınlarla aynı kefeye nasıl koydunuz bu durumu? yazık..

  • sevgilisi istemediği halde mini etek giyen kadın

    sevgili seçerken mini eteklerine bakarak karar verip, sonradan kısıtlama getirmeye çalışan hanzoların, kendileri için yaşayan kadınları terkederek (tamamem iddiadır) kadınları kendilerinden kurtarmasını içeren başlık.. feminist falan değilim, sadece insanları öyle severek sonra vay bana ters diyen saçma adamlara karşıyım..

    aynı durum saçı açık bir kadınla evlenip sonradan kadını kapatmaya çalışan hanzolar ve kapalı kadınla evlenip sonradan açmaya çalışan hanzolar için de geçerlidir..

  • çocuk tacizcisine tuzak kurup meydan dayağı atmak

    çok güzel yapan babadır, esnaftır..

    çocuk 12 yaşında olmasa da durum değişmez, taciz tacizdir.. ellerine sağlık vuranların.. adam konuşurken gerçekten ağlamaklı eylüller, leylalar diyor..
    herkesin canı çok yandı..

  • beşiktaş

    maçın skoru dışında gram bilgim yok; ancak sol framede sürekli olarak yediği 5 gol ile alay edilen takım.. bayern münih elinizin tersiyle yeneceginiz takım zaten değil mi?

    yenilmiş, bitmiş, gitmiş niye bunca alay?
    pek kimsenin kendi ülkesinin takımı yenildiği zaman ufak da olsa teselli etmek naifligi, insanlığı kalmamış..

    not: 1905..

  • eskiden fakirlik şimdi ise nimet sayılan şeyler

    yazıldı mı bilmiyorum ama bence (bkz: köy kahvaltısı)..

    insanlar eskiden bu doğal güzellikten kaçmak için herşeyi yaptı.. yok peynir kokusuymuş aman tereyağı da neymiş ve sair.. şimdi o kahvaltı için yüzliralar harcıyor..

  • 1 ocak 2017 diyarbakır saldırısı

    sizin allah belanızı versin, yeni yılın içine sıçtınız, geçen yılın içine sıçtınız, hayatımızın içine sıçtınız, size bunları yapacak gücü veren kim varsa, yapımda ve yayında emeği geçen, çorbada tuzu bulunan kim varsa hepsinin allah belasını versin..imkanımız olsa asla durmayacağımız ülke haline getirdiniz koskoca ülkeyi..şerefsizin evlatları..